writing-img

neplodnosti in testi

clock-img

28.06.2007, 15:03

clock-img

MaŁŁena

pencil-img

12

živjo
zanima me če obstaja krvni test ki pokaže neplodnost oz. kako to sploh ugotovijo?

hvala
                                                       obupana

clock-img

28.06.2007, 16:08

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Nobenega testa ni!!!
Če po 1 letu rednih spolnih odnosov NE ZANOSIŠ - obiščeš Ambulanto za zdravljenje neplodnosti. Potrebuješ pa napotnico osebnega G!

Pa veliko sreče in velik, debel user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

28.06.2007, 16:30

clock-img

Anonimen

Po krvnem testu ugotovijo probleme s hormoni, ki lahko povzročajo neplodnost. Potem s HSG ugotovijo neprehodnost jajcevodov, z laparoskopijo ugotovijo endometriozo, ciste, zarastline.... ki so tudi vzrok neplodnosti. S histeroskopijo ugotovijo pregrado, ki je lahko vzrok ali pa tudi ne, predvsem je bolj vzrok za kasnejše splave. S spermiogramom ugotovijo moško neplodnost. Po večini je to to, vendar lahko imaš to vse ok, pa si še vedno neploden, takrat je govora o nepojasnjeni neplodnosti. No pa mnogo več vzrokov neplodnosti je in odkrivanj. Meni so npr ugotovili prave vzroke šele na OBMP (umetni oploditvi), če glih vsi testi, pregledi, operacije, posegi kažejo da sem bp. 

clock-img

28.06.2007, 16:57

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

to bi pa bil revolucionaren produkt  za trženje, če bi res obstajaluser posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

28.06.2007, 17:14

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Marsikakšna operacija in marsikatero leto bi prihranili, no ja ali pa tudi ne. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

29.06.2007, 11:17

clock-img

snake

pencil-img

716

jaz pa sem slišala da so v ameriki če se ne motim naredili en test za ugotavljanje neplodnosti, ki si ga sam narediš doma, podobno ko test za nosečnost, samo baje k nam v slovenijo bo to prišlo čez enih 5 let......baje za moške potrebuje test 80 minut da pokaže rezultat, za ženske pa zelo manj........

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem