writing-img

neprebavljen korencek v blatu?

clock-img

27.01.2009, 14:46

clock-img

kat007

pencil-img

119

Zdravo!
Naša dama ima dobrih 5 mesecev in sva pocasi zacele z uvajanjem GH. Prvi tri dni krompircek, zdaj pa krompirju dodam malo korencka (glede na zgornjo temo cca 50 g kasice/dan)... Vse z veseljem poje, me pa zanima sledece: po korencku sem namrec v blatu opazila oranzne pike - pac od korencka. Zanima me ali je to normalno, ali sem mogoce prekmalu zacela in prebavni sistem se ni razvit in izloci neprebavljeno korenje?
Hvala in lep dan!

clock-img

27.01.2009, 15:08

clock-img

Anonimen

Ola. Upam, da ste dobro:) user posted image

Naša je stara 7 mesecev in pol, pa še vedno kaka nepredelan korenček (vsakič manj). Imamo pa 3 obroke goste hrane že kar olala časa. Ne sekiri se, ko boste jedli špinačo, bo kakec zelen, pa po brokoliju tud.:) Pa jabolček bo tud pršel še nepredelan ven sprva.

Uživajte na zasneženem koncu Notranjske:)

clock-img

27.01.2009, 15:10

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večjauser posted image

clock-img

27.01.2009, 15:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

Meni je blo hecno, ko je pojedel celo rozino in je ven prišla še večjauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 15:34

clock-img

katra55

pencil-img

1970

To je čisto normalno.

clock-img

27.01.2009, 15:35

clock-img

Elvircek

pencil-img

43

Naš ima 7 mesecev in še vedno tu in tam pride kaj celega ven. Tako da brez panike. To je povsem normalno.

Naj bo dan lep in prijeten!

clock-img

27.01.2009, 15:55

clock-img

kat007

pencil-img

119

Oj...
Hvala punce, ste me potolazile...

Ja, Didlinaa smo super, vsak dan nekaj novega, kot npr. korencek :)

Ta z rozino je bla pa zmagovalna.. hehe.. si me nasmejala..

clock-img

27.01.2009, 16:14

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

27.01.2009, 16:27

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem