writing-img

nepremičnina kupljena na dražbi

clock-img

28.06.2012, 15:30

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Vem, da vas je na forumu veliko ljudi, z najrazličnejšimi izkušnjami,zato vas prosim, če jo lahko delite z mano/nami. Glede na stanovanjsko situacijo, smo sedaj podnajemniki. Vedno bolj me mika, ko gledam te dražbe nepremičnin,ki jih imajo sodišča razpisana, da bi kupila košček svoje strehe nad glavo...
Bega me pa misel , kakšni so postopki, da je dejansko potem tvoje....(da se ne pojavijo kakšni še nerešeni upniki)
- kako to izpeljat...sam, ali z kakšno odvetniško pisarno
- na dražbo iti sam, ali koga pooblastit
- in pa če potem bivši lastniki hodijo jezit te nove in jim nagajat user posted image
Vesela bi bila kakeršne koli informacije in izkušnje user posted image

clock-img

28.06.2012, 20:00

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: gsatalema
- in pa če potem bivši lastniki hodijo jezit te nove in jim nagajat user posted image

Na to sem jaz prvo pomislila. Če bo mir pri bajti... preden bi jaz šla v kaj takega bi se prvo o tem pozanimala, zakaj je bila odvzeta in kdo so prejšnji lastniki.
Pri ostalem žal ne znam pomagati.

clock-img

28.06.2012, 20:29

clock-img

Capyka

pencil-img

296

Živjo,

mislim, da banke na dajo kredita, če je nepremičnina kupljena preko dražbe na sodišču.
Mi smo sicer kupili stanovanje na dražbi od Ministrstva, pa so nam najprej ful komplicirali. Ko sem razložila, da ni bila izvršbena dražba, je bilo pa ok. Tako da se to splača preverit.

lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

clock-img

28.06.2012, 21:01

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

saj jaz bi to najprej vprašala na banko kako in kaj bi bilo z financami.... Potem pa mislim, da bi bilo najboljše kakšnega odvetnika, pravnika... ne vem, da uredi papirje. Baje, če ni prazno, lahko imaš probleme z stanovalci in jih par let ne moreš izselit user posted image . Ne vem...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem