writing-img

neprijeten zadah

clock-img

22.08.2005, 12:19

clock-img

miševi

pencil-img

888

Pozdravljene!!

Že nekaj časa opažam, da moji triletni punčki po domače povedano smrdi iz ust. Ali je katera imela podobne izkušnje? Skrbi me, da ne bi šlo za sladkorno. Ali je lahko tudi zaradi preveč/premalo kisline ali ker noče veliko jesti?
Sicer imava pregled v septembru, kjer bom vprašala zdravnico, vendar me vseeno skrbi.
Hvala za kakršenkoli odgovor.

clock-img

22.08.2005, 12:25

clock-img

Anonimen

Tiborju včlasih smrdi iz ust, preden zboli. Po tem vem, da se nekaj bliža. Sicer pa je zadah iz ust značilen tudi pri glistah. Dodatni znaki so pa še, da otroku paše sladko in da ima temne kolobarje pod očmi.

clock-img

22.08.2005, 12:32

clock-img

miševi

pencil-img

888

Splišni, hvala. Tudi na to sem že pomislila (upam, da bi bilo "samo" to). Pa nima kolobarjev, za sladko ji pa že od nekdaj ni - še vedno ji paše samo običajna dozica čokolade, ostalo pušča pri miru in ni izrazila želje po večji količini čokolade.

clock-img

22.08.2005, 12:38

clock-img

Anonimen

Pa vseeno malo drekec poglej.:)

clock-img

22.08.2005, 13:12

clock-img

miševi

pencil-img

888

Bom. Današnji ji je ravno v školjko ušel in ne v kahlico;). Pregledam pa tudi zjutraj in zvečer ritko.

clock-img

22.08.2005, 13:14

clock-img

Anonimen

Saj lahko je še veliko drugih vzrokov. Mogoče ima pa grlo malo vneto ali kaj takega. Ali pa je s kakšnim zobkom kaj narobe, pa še ne boli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem