cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

neredna krvavitev-nasvet

clock-img

15.06.2007, 08:33

clock-img

Anonimen

živjo!
sicer ne vem, če moj problemček spada na ta forum, a upam, d mi boste znali svetovati....pred cca. 14 dnevi sem imela 2 dni nenoramlne krvavitev (brez razloga), vse me je bolelo. zato sem šla na pregled, kjer je G ugotovil vnetje mehurja in mi predpisal tablete niociln (mislm, da sem prou napisala - takšna zelena škatla). krvavitev se je prenehala tretji dan. v petek sem prenehala z KT, menstruacija bi mogla biti v torek, pa sem že v nedeljo začela kravaveti, v ponedeljek je priteklo še nekaj rjavo-črnega, potem pa se je pipca zaprla. user posted image  ponavadi imam user posted image  ob torkih (v petek vzamem zadnjo KT, v torek pa pride M.), ta mesec je pa nimam oz. je bila en dan (če je to sploh bila M.)user posted image  jutri moram začeti jesti nove KT, pa ne vem, ali jih lahko ali ne? je imela katera podoben problem in mi lahko kaj svetuje? se mi pa vrti in počutim se čudno. in ne, nisem noseča. sigurno, je bilo ta mesec user posted image  bolj malo. user posted image  pa tabletke in kondomi so v uporabi, tko da ni user posted image  razlog da nimam M. lahko svetujete??? hvala. user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 15.6.2007 9:00:04 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem