writing-img

nespametni ljudje :(

clock-img

21.07.2005, 21:16

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ne vem, če je bilo že kaj napisanega o tem,tako da če je bilo se opravičujem!
Se danes pogovarjava z mojim:love:, da sem brala v cajtengih, da je v ponedeljek(al torek:zmeden2: ) v prometni nesreči umrl otrok star 1 leto in pol! In pol moj reče, ja ti nisem povedu(je policaj in je obravnaval postopek), pa pove, da je bilo tako, da se je en drug zaletu(ker je prehiteval v škarijce) v avto, kjer je bil ta otrok! Mama od otroka je brez izpita, poleg nje na sprednjem sedežu je sedel on nje oče, ki je imel v naročju tega otroka, ki je ob trku priletel v armaturo in si zlomil tilnik! Drugače nesreča ni bila ne vem kok hudo, kajti nobenem drugem udeležencu ni bilo nič in če bi otrok bil v avosedeže, se sigurno nebi tako tragično končala!
No in sedaju sem ful pozorna in vidim na cesti, da pa res ful staršev ne da otroka v avtosedež, ampak otroci skačejo na zadnjih sedežih...mislim, za zjokat!

clock-img

21.07.2005, 21:21

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Grozno, ja,... :(

Moj sin je star skoraj 5 let pa mora biti še vedno striktno privezan!

clock-img

21.07.2005, 21:22

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Nekateri ljudje so zelo neumni in mislijo kaj bodo pri otroku dosegli če ga ne dajo v avtosedež. Povrh vsega pa se mati spravi za volan brez izpita mislim, da sem brez komentarja. Verjamem, da jima je zelo hudo in res nimam besed da bi opisala njuno bolečino. Ampak včasih nepremišljenost veliko stane. Kaj a oče je imel izpit? Ampak to ni pomembno ubogi otrok, ki ga sedaj ni več.

clock-img

21.07.2005, 21:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.07.2005, 21:23

clock-img

Nataša R.

pencil-img

238

Jaz osebno mislim da sploh ni važno koliko si star v avtomobilu moraš biti privezan - otrok ali odrasel ni važno.

clock-img

21.07.2005, 21:26

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Ma ne vem, kok kaznujejo, mi pa ni jasno, kako je lahko kazen enaka, če otrok ni v avtosedežu(ali privezan), al pa če voziŠ 10km/h prehitro:zmeden2:

clock-img

21.07.2005, 21:29

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

jest sem čist brez komentarja..itak so blesavi eni!

eva če otrok ni v avtosedežu se kaznuje voznik, ker je odgovoren za sopotnike.Kazen ni enaka, ker v tem primeru je predlog k sodniku, za 10 preveč pa je 5 čukov.

clock-img

21.07.2005, 21:31

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Meni grejo tud taki površni starši na živce.:(:(
Moja tavelika je stara,oz.bo stara 8 let,pa brez jahača nikamor...in tudi dokler nismo vsi v avtu privezani se ne odpeljemo...pol pa če se nam mudi,al pa ne.
Pol mi pa reče ena znanka(ki ima dva otroka pod 5 let)..a zdaj pa misnlo tile policaji,da bom še dva jahača kupovala?:zmeden:Matr so zmešani,kot da denar serjemo...:(:(:(
...mislim,saj sem se zadržala,le povedala sem ji,kako je pri nas....a najraje bi ji povedala svoje....

clock-img

21.07.2005, 21:32

clock-img

Anonimen

ja starost ni važna, tut k si str 100 let morš bit striktno prvezan!

a pa punce kšnga prjavte ko voz tko otroke okol? hit si zapište al pa zapomnte registrsko pa hit polcijo poklicat!

lp, lara

clock-img

21.07.2005, 21:35

clock-img

nita

pencil-img

848

ajz mislim, da sem enkrat nekje brala, da je samo 20-30% otrok v avtu privezanih. žalost, kaj ???

bogega otročička pa naj čuvajo :angel::angel::angel:

clock-img

21.07.2005, 21:42

clock-img

Minka Pobalinka

pencil-img

821

To je bilo v Dolskem, a ne? Sem se ravno peljala domov, ko je bila cesta zaprta.. Pa rešilc pa policaj sta šibala mimo.. Bogi otrok. :((:((:angel:

clock-img

21.07.2005, 22:02

clock-img

kalimero

pencil-img

438

Ja, folk misli, da moraš biti privezan policajem na čast, to je ta žalost. In res je grozljivo, koliko majhnih otrok vidiš v naročju, pa na zadnji polici, pa kar tako na sprednjem sedežu.
Načelno sem odločno proti takim analiziranjem nesreč, po sistemu rekla-kazala, ko pride ven pet verzij, kaj se je res zgodilo. Otročka to ne bo obudilo. Bolj žalostno je to, da take reči nikogar ne izučijo. Ker se seveda nesreče dogajajo drugim:((

clock-img

21.07.2005, 22:14

clock-img

Anonimen

Jst sem vedno in s komerkoli privezana, pa tut če se peljem samo 5 metrov. Čist avtomatsko in mi ni to noben problem.

lp,:fis:

clock-img

21.07.2005, 23:54

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ja, mi je pa lih danes teta pripovedovala, da je bila sinova tašča na urgenci ravno takrat in so tega ubogega otroka pripeljali tja. Baje grozno poškodovanega, pa ni vedela, ali je preživel ali ni. Joj joj joj...:((:((:((
Jaz se tudi vedno privežem, sploh se ne morem voziti neprivezana. Pa da bi otroka pustila tako-mi na kraj pameti ne pade.

clock-img

22.07.2005, 07:17

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

bogi otroček, naj ga :angel: čuvajo, če ga že mama ni bla sposobna.

meni je privezovanje v avtu kot nek refleks, kot je rekla riba, če se peljem 2 metra, se privežem.

sem pa zadnjič vidla, kak je ena mamica svojega :duda: v jajčki samo na zadnji sedež počla, sploh ni pripasala jajčke, pa še postrani ga je dala, ne da je gledal nazaj al pa naprej:zmeden2: mi je blo kr slabo zraven.

clock-img

22.07.2005, 07:19

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Žalostno je, da vsi ljudje mislijo, da njim se pa nič ne more zgoditi. In potem, ko se zgodi, je ponavadi prepozno.....hudo je , da ponavadi nasrka tisti, ki je najbolj nedolžen in nič kriv. Bogi otrok!

clock-img

22.07.2005, 07:31

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

moj mi je tud pripovedoval o tej nesreči na Dolskem, a ne, kje pa dela tvoj :love:?

clock-img

22.07.2005, 08:56

clock-img

Anonimen

jaz sem čisto alergična, če vidim otroke neprivezane in da letajo po zadnjih sedežih...jaz imam slabo vest že če se kdaj sama ne privežem od bloka do vrtca pa je cca. 50 metrov, da pa male ne bi privezala :zmeden2:???

clock-img

22.07.2005, 10:57

clock-img

Micy

pencil-img

726

O groza. jest od kar imam izpit se prvo k stopim oz usedem u avto prvežem , otrok bo pa tud obvezno odzadi v avtosedeži privezan, pa jest zravn nega ati bo pa pelov. Če bom pa asamaa bo pa sigurno privezan.

Veste ene mame so res neodgovorne.
Sm že ene parkrat vidla mamo k ma otroka odspredi na sedežu mislim da se ji reče lupinca in poleg tega zravn kadi in ima na stežaj odprt okn in to na avtocesti , k sva to z mojim dragim vidla bi naju skor kap, moj je reku da bi kr ustavu pa sklaftal hudiča babjega neodgovornega.

clock-img

22.07.2005, 13:52

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Še jaz moram svoje ogorčenje izrazit ob takih ljudeh; najbolj me raz***, ko vidim mamo privezano, otroka pa ne; mislim, halo, sem parkrat že skoraj kaj zinila;

in kje je policija????????????????????????????????
za takimi bi morali najbolj oprezati!!!!!!!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem