writing-img

neučakanost

clock-img

21.11.2007, 15:52

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

oh ta neučakanost!!!danes sem naredila test pa je seveda pokazal -.sm 4 dni pred nepričakovanouser posted image .a mislite da je še prezgodaj???

clock-img

21.11.2007, 15:53

clock-img

Anonimen

Ja. Test se dela po izostanku M. Piše na navodilihuser posted image

clock-img

21.11.2007, 15:56

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

ja res je,samo včasih pa le prej pokaže.pa sem rekla,da ta mesec me pa ne bo premamil,pa me jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2007, 15:58

clock-img

Anonimen

Redko pokaže prej. Test običajno pokaže ene 13-14dni po O. Torej če imaš ciklus 28 dni ti sigurno ne bo pokazalo 4 dni prej, razen če si imela O prej.

clock-img

21.11.2007, 16:02

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

tudi meni se zdi, da je še mal prezgodaj. Raje počakaj, da izostane M, pa ga potem delaj. Čeprav nekaterim pokaže že tudi prej! počakaj še kakšen dan. Ni pa zato rečeno, da nisi nosečka.
Držim pesti.

clock-img

21.11.2007, 16:04

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

hvala karin24,res si prijaznauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2007, 16:06

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

tudi jaz držim pestke za vse vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.11.2007, 16:17

clock-img

latka

pencil-img

1381

Raje počakaj,da ti user posted image izostane, šele nato probaj.Meni namreč zamuja že dva tedna, pa sta mi oba testa po pokazala -, prej sem pa imela reden ciklus na 30 dni.Tako da raje počakaj, ti pa držim pesti za ++.Jaz nemreč še vedno upam, da sem nosečka, zato grem do ginekologa1

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem