writing-img

nevedna!?

clock-img

18.02.2007, 10:04

clock-img

Anonimen

a ima mogoče katera izkušnje vslužbi, da mora plačevati pretečene roke, če jih spregleda (trgovina z živili) user posted image jaz namreč moram

clock-img

18.02.2007, 10:17

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi ena moja znanka je morala kriti stroške Milka čokolad, ker jim je pretekel rok (tri dni).
Čokolade s pretečenim rokom je lahko vzela, tako, da smo dva dni vsi sosedje jedli samo Milka čokolade user posted image

clock-img

18.02.2007, 11:08

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ne mi zamerit, samo meni se to zdi pravilno, da plačajo. KEr v naši vaški trgovini naprimer, je vedno ful pretečenih rokov. In ko poveš oz. prineseš zadevo nazaj trgovke čist flegma vzamejo, se ne opravičijo in pač zamenjajo. Po možnosti potem dajo nazaj v polico. Ne jebejo žive sile. Ko bi pa moraje ene parkrat plačat, ker so nemarne, bi pa še kako premislile, če se splača imet pretečene roke. Dokler pa ne gre iz žepa, je pa tako.
Sicer vem, da se vsakemu zgodi, samo nekje je pa to res že stalna praksa postala.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

18.02.2007, 11:12

clock-img

Miška76

pencil-img

365

Ja, ljudje božji, zakaj pa so inšpekcije???user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem