writing-img

nevem a sem noseča ali ne?

clock-img

25.08.2008, 12:24

clock-img

el.k

pencil-img

36

Zadnjo menstuacijo sem imela 23.07.2008 vedno dobim na 28 ali 29 dni. Dobila sem menstruacijo in to samo en dan in nč več. Bolečine v trebuhu imam že dva tedna. Sem se oglasla ginekologinji in me je poslala osebnemu zdravniku da bi mi opravil Bhcg. Samo je povedala da je materica povečana. Te dneve ne krvavim vec amapa samo imam bolečive v trbuho močne in rjav izcedek.A je že kdo imel podoben primer prosim za pomoč user posted image

clock-img

25.08.2008, 12:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

cak jst ne stekam.. a test si nardila al ne!?

clock-img

25.08.2008, 12:28

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

cak jst ne stekam.. a test si nardila al ne!?

to se tudi jaz sprašujem user posted image

clock-img

25.08.2008, 12:36

clock-img

ina24

pencil-img

17

Jaz sem bila brez menstruacije 3 mesece(pred vsem tem) in nisem bila noseča. Kontracepcije nisem jemala že dlje časa, saj sva delala na otročku. Enkrat sem pa imela rjav izcedek in pri pregledu sem imela povečano maternico. Bala sem se da je mogoče kakšen rak (tako kot je imelal mami) saj sama ginekologinja ni vedla kaj je. Čez 1 mesec sem bila naročena na UZ in je pokazalo da sem noseča že skoraj 2 meseca. Testi nosečnosti, so pa pri meni bili negativni. Naredila sem 3. Zato verjetno ni vedela gin. kaj je narobe.

Čeprav je bil test pri meni 3x negativen, ti el.k vseeno priporočam, da ga narediš. Zakaj ga še nisi? Čudno da te gin ni vprašala kaj je test pokazaluser posted image

clock-img

25.08.2008, 13:06

clock-img

sakuL

pencil-img

911

asi naredila test?user posted image

poklici se enkrat ginekologijo in naj te pregleda... nočem te strašiti, ampak... jest je enkrat nisem imela več kot 1 mesec, teste sem delala kt zmešana pa skoz -, potem pa sem sla k G, in mije rekla, da imam full policistične jajčnike, in sem se mogla zdravit... to me je full boleluser posted image

upam, da kej tacga nimaš ti, ampak bolje da preveris..vsaj ves kje si...

pa srečnouser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

clock-img

25.08.2008, 13:47

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz tudi ne vem, če si. Nisem jasnovidka. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

25.08.2008, 13:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kaj nisi šla h osebnemu, da ti naredi krvni test?

clock-img

25.08.2008, 15:25

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa ko si šla k g. a ti ni rekla da najprej naredi test pol pa k njej prid? user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.08.2008, 15:49

clock-img

el.k

pencil-img

36

Ja naredila sem test pred 5 dnevi in je bil negativen potem pa sem nasljedni dan dobila rjav izcedek. Potem pa nič danes ko sem šla ginekologinji je rekla da je maternica povečana. Da bi bila tudi ona prepričana je rekla da je 100% Bhcg in naj se zglasim čez en teden knjej da se bova se enkrat na uz vidle......
upam na najboljšuser posted image

clock-img

25.08.2008, 17:07

clock-img

Anonimen

Pojdi do osebnega zdravnika ali v laboratorij samoplačniško, da ti naredijo krvni nosečniški test. Ta je zanesljiv, urinski ne povsem (98% al kolk že, ker zaznava vse HCG hormone - v izjemnih situacijah se količina kateregakoli od teh lahko poveča -, ne samo Bhcg, ki je nosečniški, zato lahko pokaže tudi lažno pozitiven ali lažno negativen rezultat).

clock-img

25.08.2008, 18:11

clock-img

tanja040

pencil-img

123

Jaz imam podoben primer 10.8. sem imela M, 18.8. sem imela O in sva pridno user posted image ,23.8. sem pa na gatkah opazila čisto malo rjavega izcedka tudi naslednji dan ga je malo bilo, danes skoraj nič. Sedaj pa ne vem ali je bila vgnezditev ali je kaj narobe.Testa še ne bom delala, ker je prezgodaj, mi je pa muka čakati. Kaj mislite ve?

clock-img

25.08.2008, 18:29

clock-img

tejč76

pencil-img

57

Tanja, to verjetno ne pomeni prav ničesar. Tudi meni se je to že zgodilo, pa sem vseeno dobila M. Prav tako sem dobila M, ko takšnega izcedka nisem opazila. Je pa res, da je vgnezditev ravno zdaj in imaš mogoče zato izcedek. Le kdo bi vedel zakaj imamo takšne in drugačne izcedke.

clock-img

26.08.2008, 07:16

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: el.k

Da bi bila tudi ona prepričana je rekla da je 100% Bhcg in naj se zglasim čez en teden knjej da se bova se enkrat na uz vidle......
upam na najboljšuser posted image

No evo, čist lepo ti je povedala, ne vem zakaj potem prehitevaš, počakaj še kak teden pa boš vidla kako je na stvari.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

28.08.2008, 23:33

clock-img

Danijela84

pencil-img

10

Živjo! Imam samo eno vprašanje upam da mi kdo lahko odgovori imela sem pred dobrima 2 mes. spontani splav zdaj sem bila pri G na pregledu in je vse ok, ampak user posted image še zmeraj ni od tega je že več kot 40 dni.Ugotovila pa je da imam ponovno debelo sluznico  kar je verjetno  znak za ponovno zanositev dala me je na pregled krvi k pa je bil zerultat pozitiven a  zelo nizek 13.91 zanima me ali  bom zanosila ali bo to user posted image na tako nizek rezultat ali user posted image .Upajmo da bo user posted image ker si to zelo želim.
Hvala za odg.

lp:ribica

clock-img

29.08.2008, 08:05

clock-img

Anonimen

Lahko je nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image ali pa ostanek tkiva od prejšnje nosečnosti, ki se bo splaknil s novo Muser posted image user posted image

Ne obupaj......Uspelo ti bo zagotovo zelo kmalu, če ti ni že zdaj....

clock-img

29.08.2008, 10:33

clock-img

Danijela84

pencil-img

10

Oj hvala za odguser posted image user posted image . Ja upajmo da bo mi res rataluser posted image user posted image . Drugače pa sem jaz imela čiščenje  tako da v meni ni moglo nič od nosečnosti ostati notri a je to še mogoče
ker drugače bi me kaj bolelo.Pa tudi dan ko bi moralo dobiti Muser posted image sem  mal krvavela samo ne tako oz. ni bilo podobno Muser posted image . Bila sem tudi pri G in mi je rekla da naj po enem tednu pokličem če nebom dobila Muser posted image da pa mi jo bojo sprožli. A me bo dala še enkrat na pregled kri da bo vidla če sem noseča la mi bo kar sprožila.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2008, 10:34

clock-img

Danijela84

pencil-img

10

ojla kakšen problem imaš user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2008, 10:41

clock-img

Danijela84

pencil-img

10

a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila Muser posted image al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

clock-img

29.08.2008, 10:50

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Danijela84

Oj hvala za odguser posted image user posted image . Ja upajmo da bo mi res rataluser posted image user posted image . Drugače pa sem jaz imela čiščenje  tako da v meni ni moglo nič od nosečnosti ostati notri a je to še mogoče
ker drugače bi me kaj bolelo.Pa tudi dan ko bi moralo dobiti Muser posted image sem  mal krvavela samo ne tako oz. ni bilo podobno Muser posted image . Bila sem tudi pri G in mi je rekla da naj po enem tednu pokličem če nebom dobila Muser posted image da pa mi jo bojo sprožli. A me bo dala še enkrat na pregled kri da bo vidla če sem noseča la mi bo kar sprožila.

ojla kakšen problem imaš 

a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila M al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

kaj ti se zdaj sama s sabo pogovarjašuser posted image

clock-img

29.08.2008, 11:19

clock-img

Ylenia

pencil-img

163

men tut ni jasn...

clock-img

29.08.2008, 11:30

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ce ji je pa pomoje dolgcas user posted image user posted image  pa je monologe uzgala user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

29.08.2008, 12:20

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

user posted image user posted image user posted image  eni majo pa res cajt...user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.08.2008, 12:55

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Pa saj se vidi, da je odgovarjala sakul, ko je vprašala, kakšen problem ima. Po moje ne pozna PCO in jo je zanimalo, kaj to je.

Lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

29.08.2008, 13:26

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Pa saj se vidi, da je odgovarjala sakul, ko je vprašala, kakšen problem ima. Po moje ne pozna PCO in jo je zanimalo, kaj to je.

Lp

aja, jaz tega nisem zasledila; pa tudi če berem post od sakul..se mi ne zdi user posted image
pa dobro ne bom zdaj to pogrevala

clock-img

30.08.2008, 10:28

clock-img

Danijela84

pencil-img

10

IZVIRNO SPOROČILO: kleja

ojla kakšen problem imaš 

a pa test naj neredim  če ne bom drugi teden dobila M al mi bo že pokazal al je še prekmal.lp

kaj ti se zdaj sama s sabo pogovarjašuser posted image

NE!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem