writing-img

neverjeten orgazem!

clock-img

03.09.2007, 22:29

clock-img

Anonimen

včeraj sem doživela tak orgazem, da se mi je kar zvrtelo (ležala sem na hrbtu!user posted image )user posted image user posted image in dobila sem mravljince v desno roko, ki je že en čas razbolela! user posted image
glavni vzrok je verjetno v tem, da je bil penis izredno globoko v meni, na začetku me je malo bolelo user posted image , nato pa...

ko je bilo konec orgazma, sva se morala kar ustaviti, ker ga je skrbelo, če sem v redu, da sem malo čudna user posted image

to se pa zgodi po pavzi, ja! user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 22:29

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 22:32

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Kva pa ce ti je roka omrtvicila, ker glih mravljinci ne pridejo v roko ko ti pride... kva pa vem....user posted image

clock-img

03.09.2007, 23:43

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

alelujauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

04.09.2007, 07:09

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja fino, ne.

clock-img

04.09.2007, 07:34

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2007, 08:15

clock-img

Anonimen

Ja kul ne. Upma, da ga še kdaj doživiš takega.

clock-img

04.09.2007, 10:11

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Ko se poročim...

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.09.2007, 10:13

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

čestitam!pa še kdaj!user posted image user posted image

clock-img

04.09.2007, 10:35

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Sehr gut, anonimna  user posted image user posted image user posted image  in sehr gut, tvoj partner user posted image user posted image user posted image . Razumem občutke, ker je tud meni že kdaj tak prišlo, da so spermiči poleteli čez celo sobo  user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2007, 10:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čestitkam tebi in tvojemuuser posted image ,da te je popeljal v raj

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.09.2007, 12:34

clock-img

Anonimen

Očitno je zdaj čas za orgazme ker jz sem tudi včeraj doživela takega......noro....res noro......

clock-img

04.09.2007, 14:42

clock-img

Anonimen

žažiiiiiuser posted image

clock-img

04.09.2007, 15:28

clock-img

lev76

pencil-img

261

Al ste pa samo Razočarane gospodinje vse gledale včerajuser posted image user posted image ?!

Ena izmed njih je namreč drvela k zdravniku in sta potem skupaj ugotovili da je punca samo orgazem doživela prvič v življenjuuser posted image user posted image user posted image ,...
Jaz sem se tako smejala zraven,...user posted image user posted image

clock-img

05.09.2007, 07:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

žažiiiiiuser posted image

user posted image  čak čak čak.....od kje pa teb to, da je tisle žažula napisala? No sej sm vesela, da name študiraš....sam če ma žaži kaj za napisat bo pisala vedno in izključno samo pod svojim nick name-om. Sploh pa nebi razlagala glih o mojem otepaču v javnosti....kdaj in kako sm ga fasala v šnjoro user posted image  Definitivno pa....če je tema tako delikatna, da jo je treba pisati pod anonimnostjo, o njej raje potem sploh ne pišem.
Čeprav.....je dogodek o kateri anonimna piše meni zelo znan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zakaj le? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem