writing-img

next

clock-img

22.10.2009, 12:04

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

mene pa zanima v kolkem času pošljejo robo,pa kak se spoznam št.za čevlje?

clock-img

22.10.2009, 12:08

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

pa še to,se da plačat z gotovino?

clock-img

22.10.2009, 12:09

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

vse ti piše-BERI

clock-img

22.10.2009, 12:20

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Oprosti, ampak kako ti misliš plačat z gotovino ko kupuješ preko neta?

Ne,ne da se. Plačaš lahko samo s kreditno kartico.

clock-img

22.10.2009, 12:30

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Oprosti,ampak obstajajo strani oz.nakup pri katerem sem plačala z GOTOVINOuser posted image drgač nebi spraševala.

clock-img

22.10.2009, 13:23

clock-img

veronikab

pencil-img

1172

14 delovnih dni

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

clock-img

23.10.2009, 08:29

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Oprosti,ampak obstajajo strani oz.nakup pri katerem sem plačala z GOTOVINOuser posted image drgač nebi spraševala.

Mogoče kakšne domače spletne strani, tujih z gotovino jaz ne poznam.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

23.10.2009, 09:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Mogoče kakšne domače spletne strani, tujih z gotovino jaz ne poznam.

se strinjam. samo pri nas imajo po povzetju, drugje je vse kartica. zato imamo mi oboje - viso in eurocard user posted image

clock-img

23.10.2009, 12:24

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ve katera mogoče, kako je pri nextu, če naročiš več stvari in ene recimo ni na zalogi (da recimo piše, da dobijo čez 1-2 tedna), druge pa so - a potem čakajo, da dobijo tisto eno stvar in pošljejo vse skupaj, ali pošljejo v dveh paketih? Pa če pošljejo v 2, moraš potem 2x plačati poštnino?

clock-img

23.10.2009, 16:58

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Ok,js pa imam  samo gotovino,ker mi ni ok plačevanje z zamikom in ne potrebujem teh kartic.Sm že našla drugje,hvala vseen za odg.

clock-img

23.10.2009, 17:02

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ok,js pa imam  samo gotovino,ker mi ni ok plačevanje z zamikom in ne potrebujem teh kartic.Sm že našla drugje,hvala vseen za odg.

Jaz tudi ne maram kreditnih kartic, kjer plačuješ z zamikom, rada pa kupujem prek spleta, zato sem si uredila Viso Electron, ki je debetna kartica in ti trgajo takoj - to je podobno kot ta Maestro, s katero dviguješ na bankomatu in plačuješ v trgovini, s to razliko, da z Viso Electron lahko plačuješ prek spleta, z Maestro pa ne. Pa še ta prednost je, da ni NIČ članarine (pri kreditnih je pa cca. 20 eur letno). user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem