writing-img

nič izkušenj

clock-img

18.03.2007, 19:25

clock-img

LEA27

pencil-img

149

oj jaz ne znam preveč dobro kuhat-bol malo,bi se pa zelo rada kaj naučila,a ve katera za kake preproste jedi ,ki ne obsegajo preveč dela?za začetnico kakšen lažji recept?
hvala za pomoč in lp

clock-img

18.03.2007, 19:26

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp

Aja, receptov je kakih 7000, zahtevnost je označena z ocenami od 1 do 5.

< Sporočilo je popravil primoza -- 18.3.2007 19:27:44 >

clock-img

18.03.2007, 19:29

clock-img

April

pencil-img

5459

če si res čisti začetnik, je najboljš, da si kupiš kakšno otroško kuharico, kjer imaš vse stopnje razložene lepo po korakih.

clock-img

18.03.2007, 19:31

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

No, ne je strašituser posted image .  Če se kdaj kaj prismodi in vrže v smeti kak (pol)užiten izdelek je še boljša šola.

clock-img

18.03.2007, 19:35

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Na kulinariki se najdejo lepo razumljivi enostavni recepti npr:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1502 

Pomembno je da poleg zahtevnosti, ta recept ima zahtevnost ena (najmanj zahtevno) pogledaš kako so ga uporabniki ocenili (ta ima oceno 4) kar je dobro - pomeni, da se ga da realizirat in da je pripravljena jed okusna.

Saj odrasli ljudje ne rabijo ravno slikanic, no.

clock-img

18.03.2007, 19:41

clock-img

Dream

pencil-img

1469

Ob selitvi sem za darilo dobila knjigo Kuhinja naše družine (Stanko Grafenauer) in se mi zdi kr precej uporabna. Res, da sem s kuhanjem pričela že pri 11. letih, vendar me je knjiga vseeno pritegnila. Zdi se mi, da je dosti preprostih stvari in da se da precej pametnega potegnit ven, pa seveda hkrati tudi naučit. Internetna stran Kulinarične Slovenije je pa tako ali tako vsak dan pod mojim drobnogledom. In všeč mi je, ker vsakdo, ki recept poskusi, napiše tusdi svoje komentarje. 

clock-img

18.03.2007, 21:40

clock-img

alpeli

pencil-img

34

o primoza ta kulinarika pa je super zadeva,semdanes kar celo uro  surfala gor in našla veliko uporabnih preprostih receptov.Hvalauser posted image

clock-img

19.03.2007, 08:35

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Jaz sem stara kuharica pa še marsikdaj odprem stran kulinarika. Je res dobra.user posted image

clock-img

19.03.2007, 09:30

clock-img

pearl

pencil-img

426

Mah saj ne rabiš bogve kakšnih izkušenj. Kuhanja se loti z ljubeznijo, pa vzami si za začetek čas in to je to, pa se lahko lotiš tudi kakšnih bolj zahtevnih receptov.

clock-img

19.03.2007, 10:34

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

pa naj te ne odvrne od kuhanja kakšna zažgana jed al pa kaj neokusnega (kot je naprimer, da daš namesto sladkorja sol) ker to se zgodi vsem (zadnič se je moji tašči pa kaj si naj pomaga, nič)

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

19.03.2007, 10:57

clock-img

LEA27

pencil-img

149

hvala punce za nasvete in vzpodbudne besede!!!lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem