writing-img

nič ne bo ta mesec

clock-img

21.04.2006, 08:01

clock-img

polona25

pencil-img

231

No, tud jaz nimam sreče. Včeraj sem dobila obisk user posted image . No ja bo že! Bomo še poskušali!

lpuser posted image

clock-img

21.04.2006, 09:40

clock-img

Nitka

pencil-img

217

Ne ženi si k srcu, saj mora vse priti ob pravem času... mogoče te pa naslednji mesec preseneti user posted image  Jaz v takem primeru izkoristim mesec za vse sorte športov, ki jih potem ne smem.

clock-img

21.04.2006, 10:28

clock-img

VITA74

pencil-img

773

držim pesti za drug mesec user posted image  pogumno naprej....

drži se user posted image user posted image user posted image

srečna

clock-img

21.04.2006, 11:19

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Držim pesti,za naslednji krog.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

21.04.2006, 11:26

clock-img

Anonimen

polona25 bo pa naslednjič user posted image
jaz je ne pričakujem 24.04., vendar nevem kaj bo? Bla sva zlo pridna in do včeraj sem bila polna energije in pozitivnih misli, danes pa mi gre skoz na user posted image . Nevem, ko sem se zjutraj zbudila, sem začutila črvičenje v buščku in to mi je  zbilo veselje.  Sej nevem kaj se mi dogaja user posted image . Upala, sem da bo. Časa imava do sep., če ne pa naju čaka ICSI.
Vsem puncam user posted image  pa veliko optimizma, čeprav ga jaz danes nimam.
A

clock-img

21.04.2006, 11:32

clock-img

polona25

pencil-img

231

Hvala vsem za spodbudne besede! Bo pa mogoče naslednji mesec lepši rezultat.
Anonimna tud tebi hvala in ne pozabi UPANJE UMRE ZADNJE!
Bodi pozitivna, mogoče pa bo user posted image . Če pa slučajno rezultat ne bo + pa nikar ne izgubi upanja!

lp vsemuser posted image

clock-img

21.04.2006, 12:01

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

No, tudi nas je predvcerajsnjem obiskala M; ceprav med O mojga user posted image  ni bilo, sem vseeno upala do zadnjega...sedaj pa gremo v nove boje!

clock-img

21.04.2006, 13:35

clock-img

bombonček

pencil-img

351

Vsem želim,da bi se vam čimprej pokazaleuser posted image aliuser posted image  veliko sreče!

clock-img

21.04.2006, 13:43

clock-img

buča

pencil-img

825

mene tud kr obiskuje tale teta smotana.Pravijo,da gre v tretje rado,pa sem dokaz,da po več kot letu dni,to ni ressss!!!!!!user posted image Pika bo kmau 3 leta stara,pa še nč ne zgleda,da bo dobila družbouser posted image

clock-img

21.04.2006, 17:47

clock-img

Anonimen

Polona žal mi je zate, ampak že zbiram prijave za drug mesec, oz. za vse ki bomo mamice postale januarja. Te dam kr na seznam...user posted image

Lp, jjasna

clock-img

21.04.2006, 18:59

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Kaj pa naj jaz rečem, ker moram zaradi SS pavzirati do junija? To je huje, kot dobiti user posted image , ker itak že vnaprej vem, da jo moram dobiti še 2x, potem pa sploh ne vem, koliko časa bo še trajalo, da bo kaj? Tolaži me le to, da če bom imela srečo, bom potem imela PDP spomladi ali poleti, kot sem si vedno želela.

clock-img

21.04.2006, 19:04

clock-img

trma79

pencil-img

99

Jjasna!

A bi lahko mene tudi dala na seznam? tak, za vsak slucaj...si tak zelim, da se mi emsa in vsake toliko preverjam, ali je ona grozna user posted image  prisla.

papa.

trma79

clock-img

21.04.2006, 22:03

clock-img

jasnika

pencil-img

887

žal mi je zate za ta mesec in da ne boma rodili to leto, se pa veselim konec maja, ko boma spet skupaj v polnem pričakovanju na+++++++++++++.
želim ti aktivne user posted image 1 majske praznike in veliko uspeha
lp

clock-img

21.04.2006, 22:12

clock-img

Anonimen

trma79 na seznamu je dovolj prostora za vse...
Pa aktivne prvojmaske praznike vsem!

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem