writing-img

nič več preživnine

clock-img

02.07.2008, 11:05

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

kako urediti če se dva zopet pobotata in je očka pred tem plačeval preživnino. To se mora verjetno kam sporočit, ampak kam in kako??

clock-img

02.07.2008, 11:12

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

a si sigurna, da je dokončno?? jaz bi še malo počakala, itak mora prispevat v družinski proračun..

najbrž to urediš na csd

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

02.07.2008, 11:19

clock-img

Sandrin

pencil-img

412

jah, moram vložit za otroške doklade, pa se mal mudi, sva pa skup že tok časa da mislim da je dokončno, sva celo novega user posted image  pridelala

clock-img

02.07.2008, 12:14

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

kako urediti če se dva zopet pobotata in je očka pred tem plačeval preživnino. To se mora verjetno kam sporočit, ampak kam in kako??

Midva z možem sva morala na CSD za sina podpisat za preživnino da sem lahko prejemala otroški dodatek. Potem sva se poročila in sem pozabila da se mi preživnina šteje povsod kot dohodek. No in nato sva morala dat na sodišče predlog za ukinitev preživnine za otroka in poslat kopijo poročnega lista. Pa so nama poslali samo sklep da se preživnina s tem in tem dnem ukinja-takrat ko so prejeli moj dopis.

Pa srečno rešita.

lp,

clock-img

02.07.2008, 13:01

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

aaa dobro.. pa srečno

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

08.07.2008, 12:15

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Pojdi na center za socialno delo in to uredi. Znanka si par let tega ni uredila, vmes sta celo dobila drugega otroka in ji je na centru rekla, da je imela srečo, da je niso nikoli na davčni preverjali, ker ni prikazovala podatkov o preživnini. Zdaj je to malce težje, ker so povezani je pa vseeno boljše, da si to urediš.

clock-img

09.07.2008, 23:23

clock-img

Maggie

pencil-img

151

Greš na CSD in podpišeš neko izjavo, da se da ta dogovor v mirovanje. To je to. Končna faza pa verjetno na sodišču. Ampak za otroški dodatek zadostuje ta izjava na CSD-ju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem