writing-img

ni greh

clock-img

07.03.2007, 10:58

clock-img

jkk

pencil-img

9

Lep pozdrav!
Sem nova med vami,čeprav si vaš forum ogledam vsak dan.Nekaj bi vam priporočala.Tudi če boste skeptične nč takega,tudi jst sem bla,vendar sem probala in se prepričala.Dolgo nisem zanosila,skoraj 5 let.Nato mi je mama povedala za čaj,čaj iz mačje mete(manj boleča menstruacija,počisti vse kar je treba počistit )pa še pomirja.Pila sm ga vsak dan,cel december in polovico novembra.Januarja pauser posted image ,žal ss.ampak zdej je upanje.Oba sva zdrava,vsi izvidi o.k,5 let pa nč.tako da očitno pomaga,če ne drugega redne in manj bolečeuser posted image ,več možnosti za redno ovulacijo.

clock-img

07.03.2007, 11:02

clock-img

daga11

pencil-img

159

Lepo pozdravljena med nami-klepetuljami!

Kje si pa dobila ta čaj!
Hvala za odgovor!
papa

clock-img

07.03.2007, 11:04

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Pozdravljena med nami!!

Tudi mene zanima ta čarobni napitekuser posted image user posted image user posted image , kje se ga da dobiti??

clock-img

07.03.2007, 11:05

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Pozdravljena med namiuser posted image  Tudi mene zanima, kje se dobi ta čaj?

clock-img

07.03.2007, 11:12

clock-img

jkk

pencil-img

9

Ja ,dobila sem ga iz BiH,ker to travico ima moja mama na vrtu.Ima pa podoben okus kot melisa,latinsko ime je Marrubium vulgare.Kje se da pri nas dobit ne vem,ker jo jst dobim od dol.mislim pa da bi lahko bilo v sanolaborju,ker na hrvaškem jo tam prodajajo.

clock-img

07.03.2007, 12:22

clock-img

alpog

pencil-img

480

Slišala sem že za ta čaj. Pri južnih sosedih je kar veliko v uporabi, pravijo pa mu macina trava. Po mojem bi ga dobili tudi na večjih tržnicah (Lj, Mb), kjer prodajajo zeliščarji.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem