writing-img

ni mi nič jasno

clock-img

16.09.2008, 14:14

clock-img

rere

pencil-img

2

Pozdravljene!

Tako, M mi danes zamuje že 33 dan. Včeraj popoldne sem naredila test (že tretji) in je negativen. Na splošno nimam občutka, da jo bom dobila. Res je, da mi M prihaja od 26 do 32 dni z izjemo, ko dobim 1x na leto na 37/38 dan (res samo 1 x na leto in letos je bilo to marca). Sem si izračunala povprečje: na 29,5 dni dobim M.
Kaj mislite, da iz velike želje po user posted image  noče priti M, ker moj čut mi pravi, kot da bi morala biti user posted image , ker ta zadnji mesec se popolnoma drugače počutim, kot prej.?

LP

clock-img

16.09.2008, 14:15

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Se pravi tisti tvoj opbičajni ciklus plus 33 dni? Na tvojem mestu, če je tako, bi šla jaz že zdavnaj k dohtarju, če bi mi zamujala 33 dni.

clock-img

16.09.2008, 14:16

clock-img

Anonimen

Pojdi dat kri in naj ti pregledajo.
Meni tudi ni pokazalo plusa.

Lahko pa je nimaš tudi zaradi česa drugega(stres, ciste....)

clock-img

16.09.2008, 14:20

clock-img

rere

pencil-img

2

Volga,

Nisi me prav razumela. 33 dni je od zadnje M (14.08.08), torej če bi jo dobila na 29 dan bi jo mogla dobit v petek, 12.9.08.

clock-img

16.09.2008, 14:22

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: rere

Volga,

Nisi me prav razumela. 33 dni je od zadnje M (14.08.08), torej če bi jo dobila na 29 dan bi jo mogla dobit v petek, 12.9.08.

Aja, potem pa počakaj še kak dan, pa naredi še en test.

clock-img

16.09.2008, 14:23

clock-img

Anonimen

Aja....torej ti zamuja šele par dni.
Počakaj še malo pa še en test naredi.

clock-img

16.09.2008, 14:24

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

možno je, da ti zamuja zaradi stresa, prevelike želje po user posted image ..pri meni je bilo dva meseca nazaj isto..mi je prvič po dveh letih zamudila za cel teden. sem imela pa vedno redne cikluse od 28-32 dni..
možno pa je tudi, da v urinu še ni dovolj nosečniškega hormona in ti zato test kaže negativno.
čez par dni ga ponovno naredi. srečno

clock-img

16.09.2008, 14:27

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz bi šla kar h G. Pa konec živčne vojne.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.09.2008, 14:35

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

jaz sem jo klicala takrat zaradi zamude user posted image . pa mi je rekla, da ni nobene panike, če mi par dni zamuja. naj počakam 14 dni in naredim čez par dni test..če po 14 dneh še vedno ne bi bilo user posted image , naj se pa naročim za pregled..

clock-img

16.09.2008, 14:37

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jaz sem jo klicala takrat zaradi zamude user posted image . pa mi je rekla, da ni nobene panike, če mi par dni zamuja. naj počakam 14 dni in naredim čez par dni test..če po 14 dneh še vedno ne bi bilo user posted image , naj se pa naročim za pregled..

ja pa saj je logično, kako bi pa bilo, če bi vsaka, ki ji par dni zamuja, tekla h G. user posted image

clock-img

16.09.2008, 14:38

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ja pa saj je logično, kako bi pa bilo, če bi vsaka, ki ji par dni zamuja, tekla h G. user posted image

jap, se strinjam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem