cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nije žvaka za seljaka :)-

clock-img

06.05.2005, 20:00

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

:zmeden2:Kupili smo mikrovalovko in dobila sem aventov mikrovalovni sterilizator (brez navodil), sedaj pa ne vem, kako naprej:ups: Koliko časa moraš sterilizirati? Zdej k mam bi se rada mal afnala, pa se ne znam:zmeden:

Lp, Boni

clock-img

06.05.2005, 20:06

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

5 minut / 900W

Predhodno je potrebno v posodo(sterilizator) naliti 2 dl vode.

LP:pujs:

clock-img

06.05.2005, 20:28

clock-img

špelica

pencil-img

256

Nikoli nisem nič sterilizirala! Samo oprala.In smo že osmi mesec brez problemov in zdravi.:sloncek:

clock-img

06.05.2005, 20:47

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Vsaj tisto, kar je v stiku z mlekom, sterilizirajte. Od mleka se neke nevarne bakterije naredijo. Saj jaz tudi ne zmeraj, priznam, ampak ko pomislim, da bi zaradi moje malomarnosti lahko zbolel, pa hitro vse steriliziram.

Kako se uporablja Aventov sterilizator, pa ne vem. Uporabljam tradicionalno metodo - vse v en pisker in zavret ;).

clock-img

06.05.2005, 21:19

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Babylove, še do včeraj sem bila tudi jaz tradicionalna;)

lp, Boni

clock-img

06.05.2005, 21:54

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

Boni, imam istega kot ti. In navodila so takšna, kot ti jih je napisal Baldi. 5 minut, 900w, 2dcl vode v spodnjo posodico.

Jaz sem od začetka ful sterilizirala, potem nekaj časa ne čisto za vsako črpanje, potem se mi je pa kar nekajkrat mleko začelo kisato, pa sem začela spet sterilizirati. Zdaj to naredim pred vsakim črpanjem - 4 krat na dan torej.

LP, :pika:

clock-img

06.05.2005, 21:54

clock-img

babylove

pencil-img

2473

ja, pa danes boš tudi, če ti ne bo nihče navodil posredoval :)-.

clock-img

07.05.2005, 11:15

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Ne, B abylove, zdej sem pa že moderna:)-

Lp,Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem