writing-img

nimam ovulacije-pomoč

clock-img

20.11.2006, 19:10

clock-img

brina2006

pencil-img

72

Pozdravljene vse !
Na preiskavah za IUI so mi ugotovili ,da nimam naravne ovulacije(ali je mogoče da je nikoli ne bom imela  in potem tudi nič user posted image  ),rekli si mi ,da mi jo bodo umetno sprožili s Klomifenom,in stop inekcijo vendar nisem najbolje rezumela poteka kako se to izvede.
Ali ima katera od vas izkušnje s tem postopkom, kaj lahko pričakujem v nadalnjem postopku?
Vsak odgovor je dobrodošel.

clock-img

20.11.2006, 21:38

clock-img

Meka

pencil-img

39

hallo,

da ti malo razložim, saj sem tudi jaz  že 2 x bila na klomifenu. Začela boš jesti klomifen in boš spremljana iz strani zdravnika. Klomifen je za rast foliklov, v katerih so jajčeca, in  ko ta poči,  je jajčece zrelo za oploditev. Štop injekcija pa sproži, da folikel poči. Točno ti bodo povedali, kdaj si daš injekcijo in kdaj boš verjetno šla tudi na inseminacijo.
Obilo uspeha ti želim.

lp

meka

clock-img

21.11.2006, 05:34

clock-img

Anonimen

kokr jaz vem ti stop inekcija zavira in onemogoči, da folikel poči. stop inekcija omogoči, da jajčeca v foliklu lepo dozorijo, potem pa se po 34-36 urah opravi punkcija, kjer ti folikle spunktirajo in posrkajo jajčeca in jih potem v epruvetki oplodijo.

brina, to da nimaš ovulacije, te nima kaj skrbet. se vse da rešiti

clock-img

21.11.2006, 15:40

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Brina2006,

kaksne pa imas M?

LP

clock-img

21.11.2006, 18:36

clock-img

brina2006

pencil-img

72

Redne, M je točna kot urca +- 12 ur.Po intenziteti pa različno.

clock-img

21.11.2006, 22:52

clock-img

Anonimen

tut sama nimam ovulacij...vedno mi jo sprožijo s klomifenom... pri iui je pa  tako..ješ klomifen določen čas, potem pa stop inekcija... da se lažje razvije folikel i  potem jajčece....
da pride pač lažje do oploditve...

clock-img

22.05.2007, 12:44

clock-img

Anonimen

zakaj je ta stop inekcija al je zato da folikel poči al zavira da poči?

clock-img

22.05.2007, 18:57

clock-img

sonček75

pencil-img

183

ko prejmeš stop injekcijo ta zavira folikel še 34-36 ur potem pa poči
stopko dobiš ob24 uri čez 2 dni okoli11.30 pa sledi IUI,vsaj tako je v leonišču

clock-img

22.05.2007, 19:09

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: sonček75

ko prejmeš stop injekcijo ta zavira folikel še 34-36 ur potem pa poči

user posted image  moj danes ni dočakal stopke...je prej poču...user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

22.05.2007, 20:11

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

kokr jaz vem ti stop inekcija zavira in onemogoči, da folikel poči. stop inekcija omogoči, da jajčeca v foliklu lepo dozorijo, potem pa se po 34-36 urah opravi punkcija, kjer ti folikle spunktirajo in posrkajo jajčeca in jih potem v epruvetki oplodijo.

Pri IUI nič ne punktirajo, samo insemenirajo te. Oploditev se zgodi po naravni poti brez epruvetke. Punkcija je pri klasičnem IVF in pri ICSI.

Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

22.05.2007, 23:53

clock-img

Anonimen

Ja sej verjetno ona govori za IVF ker omenja epruvetko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem