writing-img

ninica ?

clock-img

09.08.2006, 22:59

clock-img

abi

pencil-img

755

Olja,
zanima me nasledje: imajo vaši sončki v posteljici kakšno "ninico", medvedka ali spančkajo brez vsega?

*Pozdravček *

clock-img

09.08.2006, 23:01

clock-img

Anonimen

Moj brez vsega

clock-img

09.08.2006, 23:07

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Navihanka ima Nino, to je kuža ki poje uspavanko če ga povlečeš za rep.Pravzaprav ima sedaj dva taka kužka, ker je mamic enga dala v stroj prat pa je nehal petuser posted image
Malček pa stiska k sebi vsakkršno pleničkouser posted image

clock-img

09.08.2006, 23:10

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš tavečji (2 leti) ima tisto pikapolonico iz telegrama. Jih imamo na zalogi, da ne bi kdaj ostal brez in bi imeli paniko (večino smo dobili od RR-ovkuser posted image ). Eno smo že izgubili, ena je skoz v postelji, ena v avtu, ena pri babici in ena v omari (za vsak slučaj). Zadnje čase se je pa nakuril še na enega zajca, ki mu reče apa-apa (hop-hopuser posted image , bohpomagaj, ni glih govorec; pikapolonice sploh še ne poimenuje). Tamali (1 mesec) pa še ni tako daleč, je samo na dudiuser posted image . Aja, tavečji ima tudi dudo za spat.

clock-img

10.08.2006, 09:15

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

taveliki ima dve ninici, da lahko eno brez problema operem, tamala je zaenkrat še brez vsega, ampak, če ji bo taveliki posojal svojo ninico da mu jo pazi, bo ostal brez njeuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

10.08.2006, 09:42

clock-img

kada

pencil-img

715

Tavelka ima enega medvedka, k ga vedno s sabo nos. user posted image user posted image  Tamali majo pa tudi neke mucke. user posted image user posted image

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

clock-img

10.08.2006, 10:02

clock-img

KBM

pencil-img

4744

Flokijauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

clock-img

10.08.2006, 10:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

10.08.2006, 11:34

clock-img

lexl

pencil-img

175

Moja mala je pa dobila pri prvem obisku od stare mame Merkatorjevega kužka in si ga je takoj izbrala za ninico. Je ful mehak, imena še nima, ker mala še ne govori. Zdaj se čuva pri babici in sem ji kupila še enega enakega, da ga ni treba nosit sem in tja. Eden pa je seveda še v omari za rezervo, če se kateremu kaj pripeti, da ne bo poplave.

clock-img

10.08.2006, 11:36

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejši ima plišasto opico,ki jo je zaplenil meni.
Tamlajši pa štorkljo iz telegrama,ki sem ga dobila v porodnišnico.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

10.08.2006, 11:47

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Na nobeno stvar ni pretirano navezan. Duda mu od pol leta dalje tudi ni všeč.

Ima eno mehko kvadratno krpico z glavo in rožički, ki ima grizalo in mu jo vsak večer pred spanjem obesim na posteljno stranico, da jo zagrabi, ko se zbudi. Ko zjutraj pridem v sobo, sedi v posteljici in jo grize.

clock-img

10.08.2006, 12:13

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Ko zaspi k sebi stiska pleničko, ki jo po določenem času spusti. Mora biti pa fajn pomečkana user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

10.08.2006, 12:15

clock-img

abi

pencil-img

755

včasih jo dobim med spanjem stisnjeno ob stranico posteljice, in razmišljam če mogoče potrebuje pač nekaj ob kar se lahko stisne .
Stara pa je 8 mesecev.

clock-img

10.08.2006, 12:30

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Joj, naš mali pa ima veliko ninico.Mu je babica ob rojstvu kupila koco v bavariji voltex , pa sem ga z njo pokrivala.Zdaj pa sploh ne more zaspat brez njeuser posted image .Hčerki je tudi babi kupila takšno ob rojstvu , pa je nima za ninico.Ko sem prvič prala Davidovo koco, sem seveda zraven oprala še Anino.Pa nista bili pravi čas suhi , je bil taki jok , ko sem ga dala v kinderpet in ni imel svoje dekice.Tak , da ne vem kako bo v vrtcu.

clock-img

10.08.2006, 12:33

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Nuša ima Ajo - plišastega psa, ki sem ga jaz prinesla iz Anglije, ko še nisem imela otrok, tako da bog nam pomagaj, če se kje izgubi, Adam pa ima Flokija iz telegrama, je pa modre barve in tudi nimamo nadomestka zanj, saj iz lastnih izkušenj vem, da se ta prave ninice ne da zamenjati, že če se samo opere ni več tako "sladka" kot prej. to vem, ker je moj 27 let stari plišast pes Arno še vedno pri meni v postelji in ga vsak večer še malo pobožam.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

10.08.2006, 12:58

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

4-letnici imata v postelji cel živalski vrt (za povštrom imata cel bataljon živaliuser posted image ), stiskata pa vsaka svojo igračko, ki jo menjata na nekaj časa.

5-mesečnica pa ima pleničko za stiskat ...ampak ne vedno.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem