writing-img

nizek pritisk

clock-img

15.06.2009, 12:06

clock-img

Anonimen

Ali je imela katera težave v nosečnosti z nizkim pritiskom in kako se je kazalo?

Hvala

clock-img

15.06.2009, 12:15

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

jaz imam nizek pritisk ampak ne vem kakšne težave naj bi imela? a imaš kakšne težave?

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

15.06.2009, 12:27

clock-img

nincrli

pencil-img

1636

Pri nosečnicah je normalno, da imajo malo nižji pritisk kot drugače. Sicer pa bolje nižji kot visok.
Je pa res, da si pri nižjem bolj utrujen itd. A višajo ga pa same stvari, ki niso zdrave... kava, alkohol, cigareti... user posted image

Če je malo nižji potem ni panike, če se pa velik zniža pa bi jaz šla do zdravnika in ti on pove kak pa kaj.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

clock-img

15.06.2009, 13:12

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Evo mene, ena z  zeloooo nizkim pritiskom... rezultat je, da se mi vrti, pa omotična sem na trenutke in bolj utrujena.. pomaga mi da pojem kaj slanega, kar pa ni dobro, ker sem pol vsa zatečena... v glavnem, itak imam nizek pritisk že tako, v nosečnosti ga imam pa še nižjega.. med prvim porodom so v porodni  čudili, da kako mi še med porodom ne naraste...  nimam pamentega nasveta kako si pomagat, mogoče gibanje?

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

clock-img

15.06.2009, 14:09

clock-img

Anonimen

Imam podedovan nizek pritisk, v nosečnosti sem imela še nižjega. Kaže se kot utrujenost, medlost, meglo imaš v glavi, vlečeš se kot čigumi. Tudi po porodu imam v glavnem pritiska 50-60/90-100. Kava ne pomaga, šport ne pomaga in včasih počutje še poslabša in fašem še migreno ali pa glavobol. Tisti, ki kadijo - cigareti še znižujejo pritisk. To je pač življenski stil - nizek pritisk = dolgo in za en k... življenje. Bolje tako kot imeti visok pritisk in do konca življenja jesti tablete. Ko te zvije, se usedi, uleži, počivaj. Ali pa pojdi na sprehod in daj možgane na off.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 15:02

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Anonimna, nizek pritisk v nosečnosti je za user posted image po bededah Pušenjaka, ker pomeni, da posteljica fantastično funkcionira. Pač stranski učinkek je, da pokasiramo utrujenost in glavobole, ampak, kaj je to proti temu, da je nosečnost sicer zdrava!
Ja, gibanje in veliko, veliko vode naj bi pomagalo. Jaz prakticiram oboje, pa ne vem, ali bi bila še bolj utrujena in z večjimi glavoboli, če tega ne bi bilo user posted image
Srečno vsem.

clock-img

15.06.2009, 18:17

clock-img

*chance*

pencil-img

136

Jaz jih tudi imam... Znaki pa so utrujenost, hudi glavoboli, vrtoglavica, zvezdice pred očmi...user posted image kljub temu, da popijem ogromno tekočine, kar naj bi pripomoglo k boljšemu počutju, sem totalno brez energije...user posted image

Pa čakam jesen in za njo zimo, takrat pa menda bolje bo! user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.06.2009, 22:34

clock-img

anabanana1981

pencil-img

131

Nekje sm slišala,da deci rdečga vina zviša pritisk,kakšnga močenga ala teran...no nevem.Jaz sem se ga trudla spit ob hrani zarad železa pa mi nikakor ni pasal.So pa ziher kakšni bolj zdravi načini predvsem za nosečnceuser posted image

clock-img

16.06.2009, 17:09

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Nizek pritisk sem imela pred nosečnostjo, med njo in ga imam še sedaj, nisem pa imela nikoli nobenih problemov zaradi tega..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem