writing-img

nizka lega glavice

clock-img

18.03.2014, 18:36

clock-img

Megy99

pencil-img

19

Pozdravljene. Sem 20. tednu nosečnosti. Danes je ginekologinja na morfologiji videla, da otrok z glavico leži zelo nizko in da moram počivat, dala me je na bolniško do naslednjega pregleda, ki bo čez tri tedne.
V teh treh tednih mi je naročila da vsak dan vzamem po 2 tableti buscopana. Zdaj sem pa v dilemi kajti v navodilih piše, da za nosečnice ni priporočljiv??!! Ima katera izkušnje? Meni se zdi tri tedne po dva tableta na dan kar dolga doba... Predlagala mi je tudi magnesol, tega bom seveda pila.

clock-img

18.03.2014, 19:13

clock-img

bucka*

pencil-img

407

Nimam izkušenj s temi tableti, vem pa, da zdravniki presodijo tveganje. Če tebi bolj pomaga, kot je za plod škodljivo... Vem tudi, da so tableti najbolj prepovedani v prvih treh mesecih, ko otroček razvija organe. Potem samo še rastejo...

Sem pa sama imela neke tablete za želodec v začetku nosečnosti, pa jih nisem hotla jemat. Potem se je nekako uredilo samo od sebe, je pa res da moj želodec načeloma ni škodil plodu. Presodi sama, ali pa poišči drugo mnenje...

clock-img

19.03.2014, 15:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

buscupan je tipično zdravilo za nosečnico, če ga je predpisala G, ga jemlji.

Mama štirih deklic in 5ra

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem