writing-img

nizke temperature

clock-img

29.11.2007, 19:11

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Zanima me do katerih tem.peljete otroka ven.Jaz ko je nad o,tam nekje 4-5 stopinj pa ve?

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

29.11.2007, 19:20

clock-img

pt

pencil-img

53

Živjo,

mi smo do sedaj bili zunaj, ko je bilo nad 0 st. C, ampak bo treba iti tudi ko bo nula ali manj. Čeprav me malo skrbi, je patronažna rekla, da moramo na zrak, razen če je megla ali visoka vlažnost.
Stari smo 5 tednov.

lp

clock-img

29.11.2007, 19:21

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Meni je patronažna rekla, da nekje do -7 stopinj se gre lahko ven, če ne piha.

clock-img

29.11.2007, 19:23

clock-img

rija

pencil-img

15589

meni so v porodnišnici rekli, takoj, star je bil 10 dni, pa naj ne bo hladneje od -10 stopinj....in smo se tega kar držali.....

...vox populi...

clock-img

29.11.2007, 19:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja in kako dolgo ste v takih nizkih tem. zunaj?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

29.11.2007, 20:20

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Pozimi, ko torej morda ne bo en teden ali več nad 4° C sploh ne boste hodile ven? Jaz mislim, da je dobro, da gre otroček na svež zrak, treba ga je pač fino obleči, obrazek na debelo namazati z mastno kremo in mu lička prekriti s šalom.

clock-img

29.11.2007, 20:30

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moji so pa tako radi spali pozimi zunaj. Sem jim k nogicam dala trmoforkico, pa smo komot pri  -10 bili zunaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.11.2007, 20:48

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Pozimi, ko torej morda ne bo en teden ali več nad 4° C sploh ne boste hodile ven? Jaz mislim, da je dobro, da gre otroček na svež zrak, treba ga je pač fino obleči, obrazek na debelo namazati z mastno kremo in mu lička prekriti s šalom.

Mi tega nismo nikoli prakticirali,kajti pod šalom ostaja topel nadihan zrak in to ni dobro.Jaz jo kar dam v kapuco,ki ji večinoma prekrije lička. Sem pa tako pri prvi,kot pri drugi vztrajala pri dudi,da ravno ne gre ta mrzli zrak skozi usta.
Ven sem s prvo hodila do -10,z drugo pa se bom tudi tako nekje držala,če le mene ne bo preveč zeblo user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

30.11.2007, 08:39

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Hm... Js nikoli nisem ravno temperatur gledala... Če je mene fejst zeblo, mi tud ni bilo prijetno preveč hodit naokrog, tako da ob nekih precej nizkih temperaturah nismo hodili s tamalim ven. Pa lani tud ni bilo neke hude zime (user posted image je rojen februarja), tako da smo šli pač ven, ko ni preveč pihalo.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

30.11.2007, 08:46

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Moji so pa tako radi spali pozimi zunaj. Sem jim k nogicam dala trmoforkico, pa smo komot pri  -10 bili zunaj.

To je pa dobra ideja-ker našega tako rado zebe imamo doma 22 stopinj pa če ni pokrit v ležalniku že kihauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

30.11.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

absolutno ven, neglede na temp.   toplo oblečt, pa se v vozku itak taka fajna klima ustvari...kar se pa dihanja hladnega zraka tiče - če je nosek prehoden, da lahko opravlja svojo funkcijo-ogrevanje in čiščenje vdihanega zraka- ni panike....pa nobenega šala čez lička, če je zunaj mrzlo je logično da ima mrzla lička, škodi mu pa to ne...če je pod vratom in zadaj za tilnikom topel, mu je čist okuser posted image

clock-img

30.11.2007, 09:54

clock-img

Anonimen

Takle čas gremo ponavadi ven, ko se malo "otopli". Trenutno je pri nas 0,5°C. Jo pač fejst toplo oblečem, pa je.

clock-img

30.11.2007, 15:07

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ma ne vem, če je tok dobr ven hodit, ko je -10.. tuki recimo je še leden sibirski veter (in to ni "sibirski veter iz slovenije", da se razumemo user posted image ), da ne omenjam mrzlega zraka, ki gre direkt v pluča (tud če zavarujemo prot vetru).
sem kr mal slabe volje k bo zdej pol leta tak mraz tle.. user posted image ne vem a naj jo ven vozim, al raj sam za par minut na dan na verando nesem (oblečeno seveda), al kaj..user posted image glupa švedska zima.. user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem