cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče jesti.

clock-img

04.10.2007, 08:18

clock-img

Speedy07

pencil-img

56

moj 2-mesečni sin noče jesti.smo na bebi.včeri je kar joko,pa joko in je sprejel le čaj.le zvečer popapa mleko,sicer pa hoče čaj.mu mogoč mleko ne odgovarja in želi drugo?kaj naredit?

clock-img

04.10.2007, 09:10

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

si lahko bolj natančna? je bilo to le včeraj, prej pa je normalno jedel? mogoče gre le za obdobje in bo že danes bolje, drugače probaj zamenjati mleko,stekleničko itd. Če še vedno ne bo bolje pa pokliči pediatra, ker verjetno ni fajn,če cel dan NIČ ne poje. aja, pa poskusi še v spanju, naša je nekaj časa jedla le če je spala.

clock-img

04.10.2007, 09:11

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

mi smo imeli podoben problem smo zamenjai vse hrane pet al šest, sedaj smo na roza hippu, je najbolj sladek se mi zdi, no pa še vedno oje samo 150 ml maxri 4 mesecih.. p poskusi zamenjat pa boš vidla, če ne se pa s P posvetuj, ker je lahko neješčnost tudi znak, da user posted image  zboli. tudi naš je popil ogromno čaja no saj ga še vedno.

lepo  zrihtita

clock-img

04.10.2007, 09:13

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

150 je kar veliko user posted image pa če popije ogromno čaja, potem itak ne more več mleka spit...

clock-img

04.10.2007, 09:40

clock-img

nky 23

pencil-img

1512

tudi če mu ne dam čaja sma na max 150ml, večinoma oz. v povprečjub popije med110-140 ml, če je to veliko ne vem, v em pa sem jaz vesela saj sva imela ogromno težav s hranjenjem, pa še se občasno pojavijo.

kaya 2007 tvoja user posted image  je ful cotek, pa isto gugalnico ima kot našuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem