writing-img

noče jesti

clock-img

23.01.2009, 20:59

clock-img

tasa 23

pencil-img

13

naš jan je pa pred dvema dnevoma dobil prvi zobek, in sploh noče jesti gh, da o mleku sploh ne govorim, spije ga samo še ponoči, ko napol spi, tudi jogurteali skutice, ki jih je prej z užitkom pojedel zavrača, star je pa 7 mesecev. Kaj naj naredim?user posted image Ali je še pri kateri, podobno

clock-img

23.01.2009, 21:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

To je normalno ker ga boli. Poskušaj mu 'dati čimveč mleka, magari ponoči. Je drugače normalno rejen..se pravi, se je prej dovolj redil?

< Sporočilo je popravil Taula -- 23.1.2009 21:48:23 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.01.2009, 22:00

clock-img

tasa 23

pencil-img

13

ja, sedaj ima 8 kg in bo 26-tega star sedem mesecev, mleka pa noče in tako mu ga v spanju dam zvečer preden grem spat in ponoči ko se začne premetavat, sam spije ga če se ne prebudi, če pa se je pa vse zaman

clock-img

23.01.2009, 22:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kaj naj ti rečem kot da je to eno od številnih obdobij v otrokovem življenju. Minilo bo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.01.2009, 10:59

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Moj je prebolel virozo in sedaj žlice noče niti videt. Poje malo sira in rozin, kar lahko da sam v usta, jaz mu ne morem dati nič. Vse je prej lepo jedel, ne vem, kako bo naprej, upam, da bosta z žlico spet prijatelja. No, ima pa 9 m in 8 kg, pa je p rekla, da je še vedno ok.
Tudi jaz ne vem, kaj naj naredim, ampak mislim, da bo že jedel tako kot prej, ko bo spet čisto zdrav

clock-img

24.01.2009, 11:34

clock-img

cupacups

pencil-img

255

boli ga, kot je ena napisala
calgel- namazi pa potem probaj ponudit, mogoce bo pomagal

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem