writing-img

noče nič piti...

clock-img

16.07.2005, 18:46

clock-img

urskas

pencil-img

683

žijvo,

Naša Žana noče nič piti, ne čaja, ne soka, ne vode, zadnji teden celo mleka ne več. Ne po flaši, ne iz kozarca, ne iz mag lončka, nič. No nekaj žličk tekočine ji uspem uturit kar tako. (cca. 1/2 do 1 deci). Pa mleka mi spije komaj cca 2 deci na dan. Kakšen mesec nazaj se kar naenkrat ni hotla več dojit. zdej pa še pit noče nič.

Probala sem že vse živo. Pa nič.
No zdaj imava kar 4 goste obroke(zjutraj in zvečer mlečnega (instant). Opoldne zelenjavo, popoldne pa sadje.

dejte mi prosim povedat, kaj naj še naredim, ker po mojem spije ful premalo.

Hvala že v naprej.

LP urska

clock-img

16.07.2005, 19:46

clock-img

taca

pencil-img

191

Tud mi mamo isti problem.
Tud jaz se že veselim vaših predlogov.

clock-img

16.07.2005, 20:46

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Enak problem! Mal pomaga, če je čaj topel...

clock-img

17.07.2005, 07:24

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moja pa noče jest. Je prej pojedla po 200 ml, zdaj pa samo od 50 do 100 ml. Ji potem dam še kakšen Fruchtzwerge, tega pa poje.:grrr: Pije pa že tako ali tako bolj malo.:(

clock-img

18.07.2005, 10:42

clock-img

asija

pencil-img

149

Imamo isti problem. Sedaj pa sem ugotovila, da ima ful rada lubenico. Všeč ji je tud, da pije iz skodelice za kavo, tako da mi spije tudi po pol litra naenkrat. Seveda gre kaj tudi mimo vendar nekaj pa je. Sokov, čaja, vode sploh noče. Sedaj pa še mleka noče več,. Mogoče zaradi vročine.

Bo že bolje.

clock-img

18.07.2005, 10:46

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Pri nas je pa ravno obratno. Naša enoletnica se dobesedno naliva z tekočino tako, da ji moram kar vzeti flaško, da naenkrat ne "stolče" cele, ker potem bruha. In posledično kar naprej menjam plenice, ker so karnaprej polne. Sicer je pa baje fajn, da otrok rad pije.
Ne vem, kaj bi ti svetovala, da bi tvoj raje pil. Najbolje, da se ne sekiraš in bo že začel, ko bo res žejen.

clock-img

18.07.2005, 11:03

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Zara je kakšen teden nazaj mal štrajkala s pitjem,pa sm ji dala po slamici,sam sranje-nisem pomislila,da bo slamca bolj zanimiva od pitja...ampak je več pila!
No,zdej je spet na flaši...

clock-img

19.07.2005, 11:48

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Ko smo bli na morju skupaj s sestro smo njenega sinčka (septembra bo 2 leti) spodbujal da je pil tako, da smo z njim pil "Na zdravje". Ko se je kdo spomnil je z njim naredil čič čin, pa je pil.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem