cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče piti

clock-img

07.10.2007, 21:35

clock-img

Babsy

pencil-img

111

Naša punca noče piti po steklenici. Sicer se dojiva, pa tudi gosto hrano že je - dva obroka, noče pa nič piti. Ji dam čaj ali sok v stekleničko, pa cucelj samo vlači po ustih, ker jo verjetno tudi srbijo dlesni.
Temu ustrezno je tudi zaprta. Včasih tudi joče, preden kaka ali se od tega tudi zbudi.user posted image

Kako naj jo naučim, da bo pila po steklenički? Poskusila sem s sladkanim in nesladkanim čajem, s sokom, pa nič. Zdaj ji poskušam vsaj malo tekočine brizgat v usta, a se ji potem seveda zaleti.

Hval ain mirno noč user posted image

clock-img

07.10.2007, 22:05

clock-img

živa

pencil-img

2366

Jaz sem mu dajala kar kozarec ali kozarec z nastavkom (ne magični lonček), občasno je spil kak požirek, več pa ne. Flaška mu je bila čisto mimo, dokler ga nisem nehala dojit. Zdaj bi jo pa pojedel, tako se crklja z njo. user posted image

Lp,

živa

clock-img

07.10.2007, 22:51

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Pri nas tudi ni hotel piti po steklenički in je bil posledično full zaprt. Problem sem rešila tako, da sem mu dala piti vodo po žlički, odprl ga je pa jabolčni frutek.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

08.10.2007, 10:02

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Jaz sem našega navadila tako, da sem aventovi flaški, tisti ki ima "tulec"non drop odstranila notranje varovalo, tako da je tekočina sama od sebe lahko tekla. No in uspelo je po enih 14 dneh. Potem pa sem mu na vsake toliko časa dajala zopet varovalo nazaj in je pogruntal vso stvar.

Veliko še vedno ne pijemo, vendar vleči pa zna in ko je žejen tudi pije.

clock-img

08.10.2007, 12:23

clock-img

MIN

pencil-img

177

Moja user posted image tud noče pit po flaški tako da že od 2m pije s kozarca.Res da je včasih vsa mokra in da je okoli prava poplava ampak vsaj pije in to samo vodo drugega sploh noče

clock-img

08.10.2007, 15:27

clock-img

SPOKEC

pencil-img

65

tudi naša pikica je odjena in imava 3-4 goste obroke in tudi ne zna piti iz flaške pa tudi magični lonček ne zna uporabljati, pa sva začele piti iz skodelice

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem