writing-img

noče pogoltniti sirupa

clock-img

29.05.2007, 12:19

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Mali je star 16 mesecev, imamo angino in prvič antibiotike - Ospen. Sirupa noče pojesti, sploh ne odpre ust, ko mu ga na silo spravim v usta, mi ga noče pogoltniti. Kakšne ideje?

Lp,

živa

clock-img

29.05.2007, 12:22

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

A ima še flaško?? Ker moja hli jo je kar dolgo imela in sem ji vedno sirup nalila v cucelj in ga je ful rada spila. Druge pa ne vem, ker je moja hči vedno ful rada sirupe pila, ker so tako sladkiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

29.05.2007, 12:24

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Mi vedno z brizgo to dajemo. Malo se namučimo, to pa je res!
Najraje ji dajem kar leže, ker če ne vse ven izpljuvauser posted image

clock-img

29.05.2007, 12:26

clock-img

Aja32

pencil-img

1649

Kupi Daleron sirup za otroke... Notri imaš ful dobro merico (poldogovata palčka)... V njo daš sirup (gor na palčki so narisane tudi merice). Našemu vsa zdravila dajemo na tak način. Brez problema... Palčko malo bolj globoko daš v usta (pazi, ne pregloboko), tako da tudi nima časa izpljunit, ampak samo pogoltne...

LP A

clock-img

29.05.2007, 12:31

clock-img

srki

pencil-img

9222

Probaj z brizgo ali pa ji zmešaj v čaj.

clock-img

29.05.2007, 12:40

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ja, z brizgo mogoče uspe. Mi sicer nismo imeli problemov, res pa je, da je do sedaj pila samo Calpol sirup, ki je sladek in okusen in bi ga pila kar naprej.

clock-img

29.05.2007, 13:31

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moj tamali tud ne prenese nobenega sirupa. Še s Calpolom imamo velike probleme, pa ga imajo baje nasplošno otroci radi.

Midva mu ga dava pač tako, da ga eden drži v naročju, da leži, drugi mu ga pa v usta zlije. Pa hitro malo vode ali čaja čez.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

29.05.2007, 13:34

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

v BC imajo od Nuby cel set raznih brizg, flašk, ... user posted image

clock-img

29.05.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

Mi tudi malo na silo...pa takoj nekaj za poplaknit user posted image

clock-img

30.05.2007, 19:10

clock-img

pinki3

pencil-img

120

Sem prebrala v Searsu. Slisi se kruto, ampak deluje. Torej: potrebujes injekcijsko sprico, najbolje tisto odebeljeno, ki se dobi pri Amoksiklavu, lahko pa tudi navadno. Otroka imas v narocju, tako da mu s telesom blokiras eno roko, z drugo roko pa mu gres okoli vratu in ga drzis za drugo roko. Moras mu cimbolje imobilizirati rokici in glavo. Z drugo roko mu s sprico pocasi (da ne gre iz ust) spricnes antibiotik v usto in sicer v licka, saj tam menda najmanj cuti okus. Ker je vse skupaj precej neprijazno, mu zraven pomirjajoce govoris. Nam je uspelo. Dejansko se je po nekajkrat nehal upirati in je ze sam pustil, da mu spricnem v licka, saj mu tam res ni bilo tako ogabno.

clock-img

30.05.2007, 21:21

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz mu nikoli nič ne dam z žličko. Ampak s tisto ampula, kjer imaš točno odmerjen po količini. In ni bolj enostavno. Sam špricneš v usta.
To ampulo sem pa dobila vedno skupaj s sirupom.

clock-img

30.05.2007, 21:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi mi smo uporabljali brizgalko.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

30.05.2007, 21:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.05.2007, 21:42

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

mi tudi z brizgo prakticiramo...karkoli takšnega je bilo teba pojest...vesel je bil tudi, če je lahko sam stisnil v usta...poskusi tako user posted image  

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem