moj 5 mesečnik se zadnje dni noče več vozičkat-joče v košari. sem pomislila da je čas za športni del, ker bo bolj zanimivo pa se je zgodilo enako. pa ravno zdaj, ko je zunaj tako lepo!
Žal, imaš tudi take otroke, ki ne marajo vozička.
Daj ga v športni in vozičkaj. Ko bo ugotovil kaj vse se da videti, bo se vozičkal. Samo ne odnehaj ampak vztrajaj. Vsak dan več in boš videla, da bo vsak dan manj joka. Nikar ga pa ven ne jemlji in nosi v roki, pa voziček zraven. Uf... potem bo šele...
Poskrbi pa, da mu sonček ne sije v oči. Ker nekatere mamice rade sončijo otroke in ne pomislijo, da dojenčke morda moti sonce direkt v oči. Lahko, da joka tudi zaradi tega.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 10.10.2008 19:57:28 >
Eni pač tega ne marajo, ne glede na voziček.
Naš nikoli ni maral vozička - niti prvih 5 mesecev ne...
Ko je naša imela podobne finte v vozičku in je jokala (tudi ni pomagala prestavitev v športni voziček) sem enostavno vztrajala. Ljudje so me gledali kot da sem najhujši terorist na svetu, ampak kmalu je naša mala dama ugotovila, da je čisto brezveze delati paniko v vozičku, ker to nič ne spremeni. Trajalo je kaki mesec sicer, ampak od takrat je rada v vozičku in nimava več težav.
Naša je prva 2 meseca za znoret tulila v vozičku. Je pa veliko polivala, tako da smo kaj kmalu popravili zadevo, da sem ji malce vzdignila vzglavje. Sem položila pod glavo eno majhno prepognjeno brisačko.
Najin zdrži v vozičku max pol ure...pa nič ne pomaga. Mu dolgčas postane, če sva sama, če imava družbo je večinoma drugače, zdrži dalje. Ko je še bil v košari je v njej spal, če ni je že jokal za ven...Jaz ga ne silim več, ker v tem ne vidim smisla pač greva za pol ure na sprehod in je to to...drugače pa se lahko nosijo na sto in en neboleč način!
Moj tudi ne.
Še najbolje se je potem obnesel un tricikel na palco. S tistim smo še najdelje prišli.
. Pri nas je še notri ne moreš dat, ker pač stegne noge, je čist trda in se odriva od vozička
AHa, se je ne da prepognit. Poznam, poznam.

naš isto dela. Edino s kakšnim keksom ga še prepričam, da ga hitro not stlačim, drugače pa ni šans
Še najbolje se je potem obnesel un tricikel na palco. S tistim smo še najdelje prišli.
Ja, pri nas je sedaj tole že en čas v uporabi in v njem ful uživa...voziček pa lahko kar pospravim
< Sporočilo je popravil annie -- 10.10.2008 21:16:29 >
AHa, se je ne da prepognit. Poznam, poznam.
Pa tok me ma rada takrat, da ji še riti ni treba podpirat, pa kar visi na meni