writing-img

noče se vozičkat :(

clock-img

17.12.2008, 19:51

clock-img

madasa

pencil-img

287

Naša skoraj 10m se noče več voziti v vozeku dlje kot pol ure max. (večinoma še manj).
Ali to obdobje mine ali kako naj grem na daljši sprehod.
Za kenguru je že prevelika (9kg in 73cm) , nahrbtnik pa res še nismo sprobali. (se mi zdi da je malo premrzlo, da bi šla na daljši sprehod samo v nahrbtniku, a ne?)

Kako ste se ve spopadle s tem?
Lp

clock-img

17.12.2008, 19:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.12.2008, 19:57

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Pri nas je bilo še huje, ker jo niti v voziček nisi mogel spraviti. Čudno, da takrat sosedje niso poklicali sociale, ko se je tako drla, ko sem jo dajala notri user posted image . Naj te pa potolažim: je minilo user posted image . Sedaj je bila tudi že 2 uri notri, pa ni bilo nobenega protestiranja user posted image . Kot bi nekako dojela, da je tudi sedenje in opazovanje ok, da se ne rabi non stop plaziti in dvigovati, da ne more vsake stvari ali živali prijeti... Sedaj so sprehodi pravi užitek, samo še dež mora že končno nehati padati user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

17.12.2008, 20:06

clock-img

Anonimen

Naša se že od vsega začetka noče vozit noter. Lovimo ure spanja .user posted image

clock-img

17.12.2008, 20:21

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Malo v vozičku in malo peš. Kombiniraš. Pa jo vmes zamotiš s kakšno žemljico ali sadjem, da ga žuli po poti. Pol se pa itak nekje ustavita in igrata.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem