writing-img

noče se voziti v vozičku

clock-img

19.06.2007, 15:02

clock-img

buša

pencil-img

111

oj, mislim da  je mojemu dojenčku staremu 3,5 mesece dolg čas v vozeku, kaj naj storim ?Ko se naje ga malo pestujem in ga dam v voziček zdrži prib. 10 minut da se ukvarja z svojimi igračami in ko ga mine se začne dret tako da z dvorišča sploh ne gremo ,če ga vzamen ven je takoj vse ok,pa se probala voziček obračat da gleda naprej pa tudi nič,  KDAJ pa lahko dvignem naklon glavica je že malo trdna ?

GAŠPER JE NAJIN SONČEK

clock-img

19.06.2007, 15:05

clock-img

livia

pencil-img

2395

Firbec ga matra, kers e je začel zavedati sveta okoli sebe. Pri nas je bilo isto in smo morali dvigniti naklon za eno stopnjo pri 3 mesecih. Meni je takrat pediatrinja rekla, da jo lahko dvignem, a samo za eno stopnjo. Tako smo jo dali pri 3. mesecih ven iz košare in v športni voziček z rahlim naklonom.
Veliko sreče.

clock-img

19.06.2007, 15:55

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

pri nas je tko od prvega sprehoda user posted image zdaj je malo bolje, ker jo imam v lupinici, kljub temu, da sem zmeraj govoila, da za sprehode je ze ne bom imela..

busa pri marcevkah imam klub - anonimous vozickarji AV user posted image user posted image user posted image vseh tistih mamic, ki imamo otroke, ki se ne marajo vozickat user posted image user posted image user posted image Se nam bos pridruzila user posted image

clock-img

19.06.2007, 16:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2007, 21:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mogoče sling, ja. Ali pa ga daj v lupinico. Moja se je vozila v njej od cca 1,5m dokler ji nisem naklona začela dvigovat in jo obrnila, da je gledala naprej. Eni so zelo radovedni user posted image

clock-img

20.06.2007, 13:47

clock-img

Mehičanka

pencil-img

229

Naklon sem dvignila pri 4,5 mesecih, ampak ni bilo nič boljše. Enostavno se ne mara vozit že od prvega dne. Zdaj jo sicer že zamotim z glodanjem riževih vafljev, ampak ko ga poje, je konec. Hoče ven in potiskat voziček....

Eni otroci se pač ne marajo vozit...Mojo večinoma nosim, voziček pa zraven potiskam.

clock-img

21.06.2007, 16:19

clock-img

Bubilu

pencil-img

294

Moj je v košari tudi protestiral tako, da mi je bilo grozno sploh pomislit na sprehod, potem sem ga pa pri 3.5 mesecih dal kar v lupinico in lej ga, fant se je pomiril, ker lahko fino vse opazuje.

Hush little baby dont say a word, mama´s gonna buy you a mocking bird.And if that mocking bird won`t sing, mama`s gonna buy you a diamond ring...

clock-img

22.06.2007, 22:29

clock-img

saška*

pencil-img

39

Tudi jaz sem imela problem, da se mala ni hotela vozit v vozičku in to od rojstva. Po nasvetu pediatra smo jo nosili, jo probavali dat v voziček ko je spala pa ni nič pomagalo. Pred kratkim sem ji kupila nov voziček v katerem začuda spi če sva zunaj in se če je budna zdrži notri okoli pol ure. Ugotovila sem da je bila razlika prvič v trdoti vozička ( ta je veliko bolj mehek ) in v širini. No voziček je ožji za okoli 15 cm pa ji zgleda paše, če je bolj stisnjena.

user posted image

clock-img

24.06.2007, 16:01

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Naša je to fazo enostavno prerasla in zdaj uživa v vozeku... ko pa ni hotela biti v njem, pa smo ves čas uporabljali kengurujčka, ko jo je zmanjkalo 8v kenguruju je rada zaspala) pa sem jo premaknila v vozeka...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem