writing-img

noče sladkega

clock-img

24.04.2007, 11:44

clock-img

eva10

pencil-img

17

Pozdravljeni. Z GH smo začeli pri 4,5 mesecih, ker je začel odklanjat mleko in smo do sedaj 7 mesecev že vse lepo jedli, razen mlečno žitnih kašic s katerimi smo se vedno zelo namatrali. Sedaj pa poleg tega noče več tudi sadja, ki sem ga pripravljala za dopoldansko malico. Edino kar je od sladkega so fruzwergi. Kaj naj mu torej namesto sadja oziroma za večerjo namesto mlečno žitnih kašic ponudim?! Ne morem mu kar naprej dajat zelenjavo saj s tem ne dobi vseh snovi. Ali je imel kdo tako problem?

clock-img

24.04.2007, 13:19

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Nikdar ni hotla jest mlečno žitnih kašic v prahu. Je samo od hippa v kozarčku za lahko noč. Drugače sadje pa obožuje. Če že uvajaš gluten in jajca mu palačinko speci, naša je nora na njih. Pa daj mu navaden jogurt za jest, mogoče mu paše kislo.

Gremo veselo.

clock-img

24.04.2007, 14:29

clock-img

can

pencil-img

29

Probaj zmešat sadje z jogurtom ali navadno skuto, bo manj sladko. Naš 7,5 mesečnik to raje je kot same sadne kašice.
Lp,

clock-img

24.04.2007, 16:55

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Mal pavze pa bo spet začel.

Ti si moj b..

clock-img

24.04.2007, 22:34

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Mogoče ma samo tako obdobje. Pri nas je tako - nekaj časa ne mleka, potem ne jogurta in skut, potem ne kruha... včasih noče nič...

clock-img

25.04.2007, 09:01

clock-img

Balerina

pencil-img

666

Ja lahko je tako kot je Peli rekla le obdobje. Drugače pa naša tud ni marala kašic v prahu in ji za zajterk raj kuham mlečne riže, grese, polente kaše in podobno, to pa poje kolikor ji dam.
Čez dan pa tud naša že nekaj dni bol slabo je.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem