IZVIRNO SPOROČILO: slutnja
ja res je.. smo naredili "test" in ona je spala v spalnici midva pa na sedezni in glej jo malo... spala je od 10h zvecer in do pol 6h zjutraj, potem sem sla v sluzbo in ji zato dala flasko mleka ki ga je spila in spala do 10h zjutraj..
sedaj pa nevemo kako resit problem kajti kam naj greva midva spat.. edino kar pride na misel naj mala spi v dnevni pa tudi ne pride v postev kajti skozni dnevno se pride v najino spalnico pa tudi druge sobe in je zjutraj ko se odpravlja vecino ljudi v hisi od doma pravi direndaj po dnevni sobi.. tako da prakticno ni resitve.. oz jo se iscemo...
Ah lej, jaz bi nardila vse, samo da bi spala ponoči in bi potem tut tko nardila, da bi pač tamala spala v spalnici, midva pa v dnevni... Bi pač nekako tako opremili. Ne vem sicer kako mislite dolgoročno, ampak tamala tut ne bo mogla večno spat z vama v spalnici. Glede na to, da si ugotovila, da tako vsi boljše spite, če je ona ločeno, bi potem jaz nardila vse, samo da bi se vsi naspali.
V dnevno je ne bi dajala, če praviš, da je zjutraj pravi direndaj... Baldahin tudi ne bi ničesar rešil pri tako velikem otroku, ki se zelo zaveda okolice.
Pač, riskirajta spalnico, pa naj bo to njena soba, vidva pa spita v dnevni... Sej konc koncev je za vaju verjetno itak vseeno kje spita, vse dokler spita dobro in doooolgo

oz. celo noč. Za dolgoročno rešitev pa premislite kako boste... Zaenkrat bi jaz sigurno tako nardila, da bi mala kar ostala v spalnici.