cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

noče več jesti po faški

clock-img

31.08.2009, 08:45

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

živjo,

midva sva stara 5 mesecev in se še polno dojiva. Vendar sva si z možem večkrat vzela kak večer zase. Zato sem si jaz načrpala mleko. Prej je brez problema vse popil. In se nikoli ni nič upiral. Zadnje čase pa ugotavljam, da popolnoma zavrača flaško.

Kaj naj naredim? Je še vedno zelo pogosto? Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj?

Poskusila sem mu dati tako zamrznjeno moje mleko kot tudi svežega. ČE ima katera kakšno idejo, lepo prosim.

Lp

clock-img

31.08.2009, 08:47

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: pikapoka12345

živjo,

midva sva stara 5 mesecev in se še polno dojiva. Vendar sva si z možem večkrat vzela kak večer zase. Zato sem si jaz načrpala mleko. Prej je brez problema vse popil. In se nikoli ni nič upiral. Zadnje čase pa ugotavljam, da popolnoma zavrača flaško.

Kaj naj naredim? Je še vedno zelo pogosto? Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj?

Poskusila sem mu dati tako zamrznjeno moje mleko kot tudi svežega. ČE ima katera kakšno idejo, lepo prosim.

Lp

Ostani doma.

clock-img

31.08.2009, 08:47

clock-img

rija

pencil-img

15589

pač ne greš. svet se ne bo podrl....

...vox populi...

clock-img

31.08.2009, 08:52

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Probaj, ce zna pit iz kozarca. Nasa flase noce, iz kozarca pa pije, tudi ima 5m.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

31.08.2009, 09:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.08.2009, 09:10

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

kaj pa kaj na žličko?

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

31.08.2009, 13:26

clock-img

pikapoka12345

pencil-img

79

Punce hvala....

Ostani doma.... Kaj pa če me čaka operacija?

clock-img

31.08.2009, 14:19

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj?

Punce hvala....

Ostani doma.... Kaj pa če me čaka operacija?

Iz tega tvojega stavka "Ta teden imava eno zadevo in sva ga mislila pustit doma... ampak kaj naj?" ni razbrati, da greš na operacijo, torej lahko ostraneš domauser posted image

clock-img

31.08.2009, 14:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

živjo,

Lp

A potem imaš večkrat ti kakšne operacije?

clock-img

31.08.2009, 14:39

clock-img

Anonimen

Lahko poskusiš po žlički ali ga začneš učit pit po kozarčku.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem