writing-img

noče več slinčka

clock-img

16.09.2006, 22:59

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Naša si zadnji čas zmerom sname slinček, takoj, ko ji ga pripnem. Uporabljam na ježeka. In to ravano sedaj, ko hoče sama jest in več ne pusti, da ji jaz dajem hrano. Seveda pa bi jaz  ravno zato prav sedaj želela, da ima slinček gor. Do sedaj je pa brez problemov nosila slinček iz blaga. Kupili smo pa tudi plastičnega že pred časom - velikega (kot pelerina) in malega - pa nobenega od teh že niti prej ni hotela imeti gor niti za sekundo. Kaj narediti? A je imela katero podobno izkušnjo?

clock-img

16.09.2006, 23:01

clock-img

Anonimen

dej ji slinček za zavezat :) al pa nameni eno majco samo za hranjenje in ji pač tisto daš gor kadar je da bo pač vsa od hrane :)  in ti ne bo škoda če bo popacana

clock-img

16.09.2006, 23:05

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je tudi imela to obdobje - na srečo poleti sredi najhujše vročine (in na morju), ko je bila le v plenički.
Uporabi raje res kakšno majico, ali dve, ki naj bosta namenjeni le za jest - jaz tako prakticiram barvanje, pa ni pack na oblačilih. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

16.09.2006, 23:29

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Dobra ideja - za majčko. Bomo to prakticirali!

clock-img

16.09.2006, 23:37

clock-img

alesnik

pencil-img

9

nameni eno majco samo za hranjenje

!!!user posted image user posted image

Moj sin je Aleks Aleksej!Rojen je 11.11.2005!!!

clock-img

17.09.2006, 13:25

clock-img

mika

pencil-img

6485

Uporabi raje res kakšno majico, ali dve, ki naj bosta namenjeni le za jest - jaz tako prakticiram barvanje, pa ni pack na oblačilih.

O tale nasvet pa bo tudi nam prav prišeluser posted image . Naša ne prenese okoli vratu ničesar, kar popeni in se dere.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem