writing-img

nočjo tega

clock-img

02.12.2004, 17:22

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Pa naj mi še kdo reče, da so mamice resnicoljubne in jih ne prizadane, če jim kaj po pravici poveš..........
Tko je blo pri nas; našmu tamaučku smo ceplenje prestavili že 2*, ker je bil prehlajen. zdej se je stanje uredilo je zdrav;naslednji teden imam cepljenje in zelo čuvam to dete;).....tu pa nastopi problem_v hiši imamo še eno punčko, ki pa hodi v vrtec (non stop bolana) pa sm učeri LEPO prosila, če nehodi blizu tamaumu, ker imava ceplenje....surla do!!!!!Tut pozdrava si ne zaslužim!
Hotla sm to povedat, da ko rečemo da imamo pravico zahtevat, da se okrog naših otročkov gibljejo zdravi ljudje...vse lepo in prav samo zamire so res VELIKE.

p.s. ampak jest se ne dam_še bolj bom zahtevala svoje
lp

clock-img

02.12.2004, 17:50

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

tuki je neki narobe z inteligenco in z dejstvom upoštevanja želja...sam taka mamica te ne bi razumela niti pod razno, zato se ne oziraj na tae starše in saa poskrbi da mala e pride blizu.sej veš bolje preprečevati, kot zdraviti...
LP

clock-img

02.12.2004, 19:17

clock-img

mammika

pencil-img

860

Ma eni so pa res čudni res.......Saj gre za tvojega otroka tko da se ne obremenjuj preveč

LP :sloncek:

clock-img

02.12.2004, 19:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mene čudi, da se sami ne spomnijo, da bi se stran držali. Blesav folk.

clock-img

02.12.2004, 19:45

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

:grrr:

clock-img

02.12.2004, 20:00

clock-img

india

pencil-img

5342

Do tega pride zelooo pogostokrat sploh takrat,kadar so nekateri tako neobzirni.Sploh pa ne upam pomisliti,kaj bi bilo, če bi bili v obratnem položaju!:(

clock-img

02.12.2004, 21:27

clock-img

kimi

pencil-img

3836

pri nas tudi gledamo na to, da so zdravi okoli njega

clock-img

03.12.2004, 17:09

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Ja, ja zdele je prsla mimo vrat v računalniški sobi in kao rekla; ne vem komu sicer:) "sej se ne bo noben crknu, če pridemo na obisk." Hvala lepa za take besede_in še to je od:duda: teta.

p.s nej povem, da jest njenga otroka 2 mesca sploh vidla nism po tem, ko se je rodil_oni pa so prišli k men v porodnišnico; čeprav sem izretcno zahtevala ne obiskov:grrr::grrr:

:( :(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem