21.10.2008, 10:06
1164
. Pa ni bilo take panike, takoj ko smo ji podložili rit. Težko rečem, koliko je trajalo, da se je stanje poslabšalo, saj refluks ne pomeni (samo) polivanja. Otroku se lahko dviguje, pa nič ne poliva, kislina pa mu razjeda požiralnik._____________________________
V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

je star 6,5 mesecev in se seveda že nekaj časa suvereno obrača iz hrbta na trebušček. Sedaj, ko v posteljici ni iz vseh strani zabarikadiran, pa se obrača tudi ponoči. Problem potem nastane, ker se nazaj na hrbet pa ne zna obrnit in se začne silovito jokat. Potem pa mora mami vstat in ga obrnit na hrbet. PA spet spi naprej in čez pol ure ista pesem. Pa se mami naveliča in ga da v "taveliko" posteljo in je malo bolje, ker se tam ne obrača. Vsaj malo spiva z mojim.
uspešno preobrne tudi preko ovir. Nič več ne pomaga. Jaz pa hodim okoli s podočnjaki do kolen. Očitno mu spanje na trebuščku ne odgovarja. Čez dan je veliko na trebuščku in je prav zadovoljen, ponoči pa...
Mogoče pol ne bo tolk migal, ker bo spet na klancu
je imel refluks v zelo blagi obliki, ki je še pred uvajanjem GH skoraj čisto izzvenel. Lahko rečem, da v 98%. Zdaj si me sicer malo prestrašila s tem podatkom, da se je pri vas stanje poslabšalo. V kolikem času pa je prišlo do poslabšanja? Je že uživala GH??
.
Jutro? Mi smo že oddelali prvo rundo
, ko je začel grozno jokat. Sem ga mislila pustit ene par minut, pa mi niti eno ni ratalo. Bomo že pregurali, samo upam, da si bo prišel gor, da je na trebuščku tak fajn spat.