writing-img

nočno stokanje dojenčka

clock-img

19.09.2007, 09:16

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Pozdravljene

Naša dojenčka je stara tri tedne in ponoči grozno stoka. Neprestano. Kot da bi smrčala, pa pokašljala, pa se zajoče, pa njuri, pa se napenja, cmoka...skratka ne da mira, ko pa jo pogledam, spi kot angelček. To dela samo ponoči, čez dan je njeno spanje tiho in mirno....

Kaj bi to bilo??? Mislila sem da ima zamašen nosek, ampak ko jo dojim, diha lepo skozi nosek, najbrž ne bi mogla lepo doiat, če bi bil nosek kriv?

clock-img

19.09.2007, 09:24

clock-img

atanja

pencil-img

1214

MEn se je v spanju premataval pa sem klicala P pa mi je rekla da se dojenčki ponoči tako zabavajo.user posted image .. Čez čas ga je minilo

clock-img

19.09.2007, 10:09

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Naša je ponoči kot mlad pujsek, se moram včasih kar nasmejat....skoz se nekaj oglaša, sem se morala kar navadit na to...zanimivo pa je , da podnevi ni od nje slišat niti enega samega glasuuser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

19.09.2007, 10:13

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Se pridružujem že napisanemu. Tudi moja ponoči nonstop gruli. Mislim, da to ni narobe.

Lp

clock-img

19.09.2007, 10:42

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Tudi naš ljubček se ponoči oglaša, sploh proti jutru. Občasno mu očistimo oz. posesamo nos in se mi zdi da je takrat boljše, ne vem pa če ima to zvezo. Skratka nič ni narobe po moje - se mu pa nasmejimo.user posted image

clock-img

19.09.2007, 10:52

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Nam so že v porodnišnici rekle sestre, da je pri tako malih vsako kihanje, cmevkanje, jamranje, gruljenje, hrkanje, smrkanje, smrčanje, cmokanje...NORMALNO.user posted image
Zamašen nosek bi pa po mojem res prepoznala, ko se doji. Pa tud konstantno bi se slišalo pri dihanju.

clock-img

19.09.2007, 10:58

clock-img

bonaro

pencil-img

23

Pri nas so v spalnci ponoči taki glasovi, kot v kakih grozljivkah (hropenje, stokanje, kruljenje) user posted image ... ampak tudi nas so potolažili, da je to povsem normalno. 

Prijeten dan!
BoNaRo - tri prijazne pošasti

clock-img

20.09.2007, 14:22

clock-img

helenav

pencil-img

2492

Hvala vsem za odgovore.

me pa zanima ali ta stokanja s časoma izginejo?

clock-img

20.09.2007, 14:54

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

A seveda minejo,pri nas so tam okoli 1,5 meseca.Zdaj pri slabih 3 mesecih je še samo jok za lakoto.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

20.09.2007, 16:27

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Pozdravljene

Naša dojenčka je stara tri tedne in ponoči grozno stoka. Neprestano. Kot da bi smrčala, pa pokašljala, pa se zajoče, pa njuri, pa se napenja, cmoka...skratka ne da mira, ko pa jo pogledam, spi kot angelček. To dela samo ponoči, čez dan je njeno spanje tiho in mirno....

Kaj bi to bilo??? Mislila sem da ima zamašen nosek, ampak ko jo dojim, diha lepo skozi nosek, najbrž ne bi mogla lepo doiat, če bi bil nosek kriv?

kot da bi sama napisala post, samo, da mi imamo 3 tedne starega fanta user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

20.09.2007, 19:12

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Pozdravljene

kot da bi sama napisala post, samo, da mi imamo 3 tedne starega fanta user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas je popolnoma isto.....pa upam da bo kmalu minilo ker zarad tega nč ne spimo user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

20.09.2007, 21:23

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

He-he kako sem se nasmejalauser posted image .

Pri nas je bilo 2x popolnoma enako. Oba sta stokala, jamrala, godrnjala, cmokala...  Ma ni da ni! Jaz pa totalno neprespana zraven!

Zato je mali pokal v svojo sobo pri dobrem mesecu, tamala pa pri treh tednih v dnevno. Jaz se navadit žal nisem mogla in čez dan nisem mogla funkcionirat, če mi ponoči otrok neprestano spušča neke čudne glasove, jaz pa nič ne spim.

Definitivno pa mine. Nekje po 2. mesecu se je stanje začelo izboljševat, od 3. meseca naprej pa lahko rečem, da sta spala "potiho".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem