writing-img

nošenje po stopnicah navzdol

clock-img

05.08.2006, 19:56

clock-img

eya

pencil-img

4615

A se kateri dogaja, ko gre z user posted image  po stopnicah navzdol, da se ful napne? Žiga postane cel rdeč in se ful napne (če ga nesem pokonci). No, če ga nesem v leže, pa ni problemov...

Sem že nekaj mamic vprašala, če so to opazile pri svojih user posted image , pa so me vse čudno gledale...

clock-img

05.08.2006, 19:57

clock-img

Anonimen

Ne, jaz tudi nisem tega opazila, nimam pojma, zakaj bi to bilo tako.

clock-img

05.08.2006, 21:03

clock-img

livia

pencil-img

2395

Eya,
sem ti že včeraj napisala odgovor, pa ga ne vidim. Bog ve, kam se je zgubil. user posted image user posted image

V glavnem, da se ponovim:
Tašča mi je pravila, da je njena hči vsakič, ko je videla stopnice jokala ali pa ni hotela dol po njih. Šele po parih letih so ugotovili, da gre za strah pred višino. Zadevo so rešili tako, da so jo postopnicah nosili in sicer močno stisnjeno proti sebi. Še danes (stara je 35 let) jo je strah višine, ne mara hribolaziti, kolesariti, smučati, drugače pa živi normalno.

Mogoče je tudi tvojega user posted image  strah višine. Opazuj ga in mu pomagaj ta strah prebrodizi. Pa veliko sreče.

clock-img

06.08.2006, 20:20

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Naš user posted image se čisto normalo obnaša, ko gremo z njim po stopnicah (v vsakem položaju).

Pojma nimam, zakaj bi se otrok napenjal na poti po stopnicah navzdol.
Mogoče ga pa nevede stiskaš za trebušček? Ne vem...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

06.08.2006, 23:01

clock-img

natalia

pencil-img

1423

pri nas je isto. zdaj ko je starejša, pa je tega vedno manj. jaz mislim, da je to od strahu pred višino, ki pa ni nujno, da jo bo spremljala celo življenje. mogoče je prehodno. predlagam ti, da jo neseš tako, da ti gleda čez ramo - nazaj.

lep pozdrav

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

06.08.2006, 23:23

clock-img

Anonimen

Naša se nič ne napenja. Kaj pa vem, mogoče je pa res strah pred višino.

clock-img

22.08.2006, 16:51

clock-img

kincapika

pencil-img

46

Pozdravljena!
To reakcijo sem opazila tudi pri mojem Gašperju... napne se, rokice odroči, kot bi hotel poletet... kar pa se mi zdi zelo podobno moji reakciji v dvigalu s preveliko hitrostjo ali prostim padom v kakšnem zabaviščnem parku... torej nima rad hitrega spuščanja (pritisk), kar pa sva rešila tako, da ga po stopnicah nosim počasi, v ležečem položaju, obrnjenega proti meni... 
... pa sva oba zadovoljna!    user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem