writing-img

nošenje trimesečnika

clock-img

04.08.2006, 18:44

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Doma imamo skoraj trimesečnika, ki se hoče že dva dneva amo nosit naokoli. Nikoli ni bil veliko po rokah in nikoli se ni veliko nosil. Sedaj pa že dva dni, ni dovolj, da ga držiš potrebno ga je nosit. A je še kateri dojenček imel pri 3 mesecih takšno fazo in kdaj to mine?

clock-img

04.08.2006, 19:03

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

je imela tud takšno fazo nekje pri dveh mesecih, samo nosit se je želela. trajalo je pa kakšen mesec potem pa se je kar naenkrat nehalo.  Zdaj pri štirih mesecih se spet rada nosi vendar ni tako ekstremno kot je bilo.
Uglavnem minilo bo, če ne prej ko začne sam raziskovat okolico.

clock-img

04.08.2006, 19:10

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

joj, lenika... ta faza NIKOLI ne mine user posted image  ti nosiš 3 m, jaz pa 13,5 m in me v križu že pošteno zvija, ker si naš mulo zmišljuje, da ne bo hodil, ampak se nosil... user posted image

verjetno si želi več pozornosti, bližine, cartanja, pa zato zahteva, da ga nosiš.. našemu je npr. super ker več vidi "od zgoraj" user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

04.08.2006, 19:12

clock-img

Tosa

pencil-img

67

Tudi mi smo dali to skozi, zdaj pri 5 mesecih se stvar umirja. Edino takrat, ko je zelo zaspan, se hoče še malo pocartati med sprehodom:))
LP

clock-img

04.08.2006, 19:14

clock-img

Anonimen

Je bilo podobno, nekje med enim in tremi meseci.
Potem je pa kar minilo user posted image .

clock-img

04.08.2006, 19:19

clock-img

Anonimen

Nik je se ful rad nosil kot mini dojenček, zdaj pa ga komaj v roke dobim.user posted image

Nosi ga dokler ga lahkouser posted image user posted image

clock-img

04.08.2006, 21:06

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Mi se nikoli nismo radi nosili kot dojenček, sedaj pri 18 mesecih pa bi se mala rada nosila še posebaj ko me vidi da kuham.user posted image

clock-img

04.08.2006, 21:08

clock-img

natalia

pencil-img

1423

ta faza se tudi pri nas še ni končala...

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

05.08.2006, 13:37

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Moji obe sta se skozi radi nosili; po moje je to normalno, dete se vedno bolj zaveda okolice, sveta, ter ima močno potrebo po varnosti, bližini. Čisto normalno.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

05.08.2006, 14:44

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Verjetno je začel bolj opazovati okolico. Daj ga v voziček in malo vozi po stanovanje ali v ležalnik in ga obračaj na vse strani. Malo pa se bo verjetno še tudi rad nosil.user posted image  

clock-img

28.08.2006, 21:02

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja tako kot ste rekle, stanje se bo počasi izboljševalo. Še vedno se kar veliko rad nosi, je pa pred 14 dnevi vzljubil voziček (prej ga ni maral) in tako smo kar veliko zunaj in upamo na eno dolgo in toplo jesen. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem