writing-img

no da se malo pohvalim

clock-img

07.04.2008, 20:29

clock-img

Anonimen

user posted image ja, malo se bom pohvalila no ja tudi mojega moža, ki me je danes prijetno presenetil...najin sinko ima danes roj. dan in sem moža-atija zadolžila da letos poskrbi za darilo.....in je, še več! spomnil se je tudi name in mi podaril prelepo vrtnico z zelenjem v obliki srca, zato ker sem ga rodila....sem bila tako iz sebe da sem skoraj jokala...seveda pa ni pozabil še na mlajšega sinka in mu prinesel par sladkarij.....saj je vedno pozoren- valentinovo, dan žena , materinski dan, roj. dan.....tole pa ...res pohvale vredno user posted image

clock-img

07.04.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

No, hvala ku*u, da je končno ena pohvala.user posted image user posted image user posted image
Vse lepo še naprej.user posted image

clock-img

07.04.2008, 20:31

clock-img

Anonimen

Bravo :).

Hit povej, kje je festa....user posted image ?

clock-img

07.04.2008, 20:34

clock-img

Anonimen

Lepo. user posted image

Take rabimo.

clock-img

07.04.2008, 21:04

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Bravo :).

Hit povej, kje je festa....user posted image ?

Nič več ne bo povedala, glede na status user posted image :

tekila

titleAndStar(167,0,0,false,"","")
user posted image

Objave: 167
Član od: 22.3.2007
Status: odsoten

Aja pa ne ga preveč hvalit, da se ne prevzame user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 7.4.2008 21:05:30 >

clock-img

07.04.2008, 21:11

clock-img

Anonimen

hahahaha....sem nazaj.....fešte še ne bo...bomo počakali na sonček, da se bodo junaki razletali.........ne saj drugače ga ne hvalim, ker dobro blago se samo pohvali, pa čeprav včasih paše kakšna pohvala ane?????zato sem ga pa tukaj pohvalila....user posted image

clock-img

07.04.2008, 21:21

clock-img

vaney

pencil-img

2581

bravo za moža, takega si vsaka želiuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

clock-img

07.04.2008, 21:53

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

No, hvala ku*u, da je končno ena pohvala.user posted image user posted image user posted image
Vse lepo še naprej.user posted image

jaz mojega moža nikol ne ogovarjamuser posted image

tekilauser posted image user posted image user posted image  za tvojega moža, pa glej da tak ostaneuser posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 07:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

user posted image  Bravo za tvojega moža user posted image . Da bi le vedno ostala tako pozoren do vas

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.04.2008, 07:55

clock-img

softic

pencil-img

63

ko tole berem imam občutek, da te na cajte razvaja, to je res lepo, ne pa moj ko pred prazniki reče ali kaj nucaš-normalno, da rečem NIČ, ker tisti ki vpraša se mu toži. Ko pa ima sam kakšen praznik pa sam sprašuje a bom kaj dobil?
Ali pa ko grem v štacuno mi vedno omeni pa kaj dpbrega prinesi, meni že dolgo ni kupil čokolade pa saj nisem zahtevana, vendar on pa vedno fehta.

clock-img

08.04.2008, 09:46

clock-img

Anonimen

ja res je ni treba da je velika in draga stvar...važna je mala pozornost, pa čeprav je čokoladka.....velika bogastva so v malih rečeh......meni res večrat kot ne,  ugodi pa naj bo to ali ono....te pozornosti pa so še pika na i ja upam da bo ostal tak kot je...vreden besede dober, pozoren možek

clock-img

08.04.2008, 10:44

clock-img

andie

pencil-img

427

o tekila, res fajn dec, a ma kakega samskega brata??user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.04.2008, 17:30

clock-img

Anonimen

brate ima ....samo poročene...........tako da ne bo nič.....pa tudi nič si niso podobni po karakterju....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem