writing-img

nobenih znakov :(

clock-img

21.12.2007, 12:29

clock-img

BOJTKA

pencil-img

24

Živjo!  Sem v veselem pričakovanju user posted image user posted image   in začenja se 6-i teden nosečnosti...   ..problem je pa v tem, da nimam čisto nobenih znakov mogoče čisto malo potemnjena barva okoli bradavice...slabosti ni, lulat me tudi ne tišči tako pogosto(še celo manj kot ponavadi), počutim se tako kot sem se do zdaj...1-i pregled imam čez 2 tedna..  Me pa zanima kdaj (v katerem tednu so se začeli vaši prvi znaki (slabost....itd...)    Me kar malo skrbi..user posted image    Hvala lepa za odgovore....lep pozdrav  *oktoberka*user posted image

clock-img

21.12.2007, 12:32

clock-img

bamby

pencil-img

4007

6 tednov je še malo zgodaj za nosečniške znake. Ti se začnejo ponavadi tam okrog 8 tedna. Je pa spet od vsake posameznice odvisno. Pa lulat tudi ne hodiš bolj pogosto že takoj na začetku, da te ne bi zavedlo, da je to nosečniški znak. Lulanje ponavadi pride bolj pogosto kasneje, ko postane otrok že malo večji in začne pritiskat na mehur.
Bodi brez skrbi. Če je test pokazal +, potem ni skrbi, da nisi noseča. Ostali problemi pa bodo prišli spotoma.

Pa čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image !

clock-img

21.12.2007, 12:39

clock-img

BOJTKA

pencil-img

24

hvala za odgovor in za čestitke...user posted image   si me ful potolažila..  user posted image user posted image   upam da bo res vse uredu z mojo pikicouser posted image      user posted image

clock-img

21.12.2007, 12:55

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Uživaj dokler lahko in ne želi si slabosti. Rabiš le en znak..plus na testku.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

21.12.2007, 13:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Če ne boš imela nobenih težavic, boš ena redkih srečnic. Oglasi se čez kakšna 2-3 tedne.user posted image

clock-img

21.12.2007, 13:49

clock-img

rebeca

pencil-img

178

Nič ne bodi v skrbeh jaz sem noseča 29tednov in tudi nisem imela nobenih znakov.
Ni mi bilo slabo nobena hrana mi ni zasmrdela, tudi zdaj ko sem v 29t tednu nevem da sem user posted image , razren tega da dete brca in da trebuh raste.

Uživaj v nosečnosti in se ne sekiraj glede znakov.

L.p.
Rebeca

clock-img

21.12.2007, 14:01

clock-img

lindy

pencil-img

937

Mene so že od začetka bolele prsi, mal kasneje pa tud jutranje slabosti, moja prijateljica pa do zdaj, ki je v 16 tednu ni imela skoraj nobenih znakov, nič se ne sekiraj ti sam lepo uživaj v user posted image !

clock-img

21.12.2007, 14:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

21.12.2007, 15:43

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Se ena taka se oglasa, tudi meni ni bilo nikoli slabo, niti enkrat nisem bruhala, ni me tiscalo na wc...skratka pocutila sem se enako kot vedno in ce nebi naredila testa, sploh vedela nebi, da sem noseca...moj edini znak je bil da mi je izostajala menstruacija...zdaj sem v 24 tednu in je na sreco vse v redu...vem pa kako ti je, ker sem jaz bila ista! Tako da nic se sekirat...vse je v redu!!!user posted image

clock-img

21.12.2007, 23:44

clock-img

BOJTKA

pencil-img

24

uf...malo sem si oddahnila...vidim da nisem edinauser posted image     Hvala še enkrat za odgovore!!  če bo pa kaj spremembe se pa tudi oglasim..papa user posted image

clock-img

22.12.2007, 10:14

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Bojtka, vse je res odvisno od posameznice. Meni je zelo slabo že od 5 tedna naprej. PA prsi imam boleče, pa zaspanost in vrtoglavice so prisotne.

clock-img

22.12.2007, 21:20

clock-img

Rozmarinka

pencil-img

466

Bojtka, najprej cestitke ! user posted image
Tako kot so ti ze predhodnice napisale, slabosti, slabo pocutje in podobno niso sinonimi za nosecnisko stanje. Izostanek menstruacije in plus na Clear Blue na sreco zadostujeta. Zelim ti cimlepso nosecnost, taksno kot sem jo imela sama, brez slabosti, bruhanja in skrbi. Pa srecno dalje v nove tedne...

clock-img

23.12.2007, 20:25

clock-img

tejkaz

pencil-img

2851

IZVIRNO SPOROČILO: flower
Ker me je ginekolog vprašal, če je kaj slabosti in sem rekla, da ne. Pa je rekel, da to ni dober znak. Ampak je potem srček vseeno bil. 

Ah, tale tvoj ginekolog je pa tudi spustil eno za lase privlečeno. Sori, ampak to pa res ne drži.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

clock-img

23.12.2007, 20:53

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Ker me je ginekolog vprašal, če je kaj slabosti in sem rekla, da ne. Pa je rekel, da to ni dober znak. Ampak je potem srček vseeno bil.

Jaz jih tudi nisem imela, so prišle šele okoli 12 tedna, pa bom jutri 20t noseča. S tako izjavo dela G paniko brezveze.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem