writing-img

nohtki!!!

clock-img

02.05.2009, 09:18

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Zdi se mi, da ne delam drugega, kot da našemu user posted image  če ne vsak dan pa vsak drugi dan strižem nohtke na rokicah. Če mineta vmes 2 dneva, je že popraskan (največkrat celo do krvi) po obrazu, pa tudi jaz "fašem" kakšno prasko na nos, ker ga lupčkam. user posted image  Vedno mu nohtke še popilim, da niso ostri, pa ne zaleže za več kot 2 dni. Za pop.... Kdaj jim nehajo rasti s tako nadzvočno hitrostjo? user posted image

clock-img

02.05.2009, 09:23

clock-img

gita10

pencil-img

1507

jaz dokler nisem imela svojega sem se vedno čudla mamicam  zakaj bolj redno ne strižejo nohte otrokom sedaj vem zakaj, moj bo  star 7 let pa tudi moram dvakrat na teden.

clock-img

02.05.2009, 09:25

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ja enim bolj hitro rastejo enim ne...mamice pač delamo to kar je potrebno da res nismo vedno popraskane user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.05.2009, 12:11

clock-img

Anonimen

Jaz naši strižem vsak teden, ker ji res hitro zrastejo. 

clock-img

02.05.2009, 14:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

midve imava nedeljo za striženje nohtkov in umivanje z milom....ji bom pa začela strišt 2x na teden ker se je včeraj že do krvi opraskala po nosku

clock-img

02.05.2009, 15:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.05.2009, 18:25

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

naši strižem 1x tedensko, pa bi lahko morda kak dan prej... 

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

02.05.2009, 21:23

clock-img

Anja24

pencil-img

492

Jaz ji tudi strižem 2-krat tedensko, na nogicah pa sem ji do sedaj le dvakrat, pa še to ne vse (pa bo kmalu stara 4 mesece).
A ostale tudi svojim user posted image  tako poredko strižete nohtke na nogicah???

clock-img

02.05.2009, 21:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Anja24

A ostale tudi svojim user posted image  tako poredko strižete nohtke na nogicah???

Na nogah pri najinem opažam, da ne rastejo tako hitro kot na rokah tak da strižem po potrebi.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.05.2009, 21:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Na nogah pri najinem opažam, da ne rastejo tako hitro kot na rokah tak da strižem po potrebi.

Jaz sem v 10 mesecih  na nogah postrigla nohtke 4x.user posted image Na začetku so se itak sami nohtki lomili, al so se v žabicah odlomili..

clock-img

03.05.2009, 10:11

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Tudi jaz sem mu do zdaj nohtke na nogicah postrigla 3x, mogoče 4x. Ampak na rokicah, tam pa rastejo da se mi že meša. Evo, prav zdajle zjutraj mi je nohtek zasadil v prst pri korenu nohta. Sem vse zvezde videla. Me pa veseli, ko vidim, da imate ostale iste težavice. user posted image

clock-img

03.05.2009, 19:55

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Naša je stara zdaj 8 mesecev, pa ji moramo nohtke na rokah še vedno stričt 2x na teden, sem se tudi jaz čudila da tako hitro rastejo. Na nogah pa postrižem le tu in tam kakšnega po potrebi, se ji polomijo kar samo v žabicah. Na nogicah tudi drugače raszejo, so še bolj ob koži in se mi zdi, da še niso "pripravljeni" na striženje na kratko.

clock-img

03.05.2009, 22:01

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem v 10 mesecih  na nogah postrigla nohtke 4x.user posted image Na začetku so se itak sami nohtki lomili, al so se v žabicah odlomili..

Na nogah samo 3x,pa bo kmalu leto starauser posted image .
Na rokicah vsak teden obvezno,bi lahko tudi po 2x.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem