cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nohtki-kako?

clock-img

19.03.2007, 17:50

clock-img

Joly

pencil-img

46

Pozdravljene!

Mene zanima, ali vam vaši malčki pustijo striči nohtke. Moj sploh ne pusti, da mu ostrižem nohte, ne na rokah, ne na nogah. No, včasih mi uspe na rokici, če se slučajno pusti, na nogicah pa niti pod razno. In seveda ima že tako dolge nohte, da ni res. Dvakrat mi je ratalo mu na nogicah ostriči, ko sem ga previjala in je spal, pa še takrat je nekaj mahal z nogicami, da sem se tudi namučila. Sploh ne vem kaj storit.
Kako se ve spopadat s tem? Aja, je pa zdaj star skoraj 15 mesecev.

LP

clock-img

19.03.2007, 18:00

clock-img

Anonimen

Pri nas se še sedaj kdaj upira. Sicer striže ponavadiuser posted image  in jo nekak zamoti al da kaj po TV, kakšno stvar v drugo roko, da se zamoti.
Poskusi ga z nečim zamotiti ali pa naj ga kdo drug zamoti, ti pa med tem postrižeš nohtke.

clock-img

19.03.2007, 18:08

clock-img

Linapina

pencil-img

59

Naša je stara že 2 leti, pa je to še vedno nerešljiva uganka. Na rokicah si pusti, vendar morajo ostriženi nohtki skočit po sobi user posted image , na nogah pa samo v trdem spanju.

clock-img

19.03.2007, 18:33

clock-img

zungi

pencil-img

290

Ja tudi naš maha in brca, ko je treba strižti nohte. Pa na rokicah še nekako gre, a na nogicah ponavadi
sodelujeva kar oba z možem. On ga na vse možne načine zabava in moti, medtem, ko jaz hitim s striženjem. user posted image

clock-img

19.03.2007, 18:49

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Moji sem pa ko je bila čisto majhna nohtke strigla ko je spala, pa je bil miruser posted image
Po 1 letu,pa nisem imela problemov, sva jih ustrigli skozi igro.
Potrpljenje mamiceuser posted image

clock-img

19.03.2007, 18:53

clock-img

mily

pencil-img

876

Ja jst sem ji tudi včasih strigla medtem ko je spala, potem pa je bila že tko velika, da mi je kr pustila.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

19.03.2007, 21:54

clock-img

natalia

pencil-img

1423

zaženem risanko ali pesmico od Nodija in gleda s takim zanimanjem, da pozabi na vse - tudi na krajšanje nohtov.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

19.03.2007, 21:56

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Našemu škratu je pa to eno najlepših opravil. Od vedno ni bilo problemov. Zelo rad striže nohtke in na koncu je potrebno še popilit. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

19.03.2007, 22:15

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja je stara 21 mesecev in imamo iste pobleme. Do  nekje 3 mesece nazaj ni bil problem - je pustila, potem pa naenkat več ne. Sva jo oba držala, pa je tako migala in brcala, da ni bilo možno opravit. In sedaj ji lahko le, ko trdno spi postrižem nohtke - pa še to včasih potrebujem par dni, ker še takrat brca. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.03.2007, 22:21

clock-img

Peli

pencil-img

1910

MOj fant je star 13 mesecev in nohtke na rokah striževa v spanju, na nogah, pa takrat ko sedi na kahli. user posted image

clock-img

20.03.2007, 07:48

clock-img

honey

pencil-img

2567

Pri nas pa ni problema za striženje nohtkov na rokicah - zamotim ga tako, da štejeva, koliko nohtkov je že odstriženih. Problem je pri nohtih na nogah, ampak po moje samo zato, ker ko ga primem za stopalo, ga žgečka, ker se zraven smeje in potem brca in zganja tako, da ni res.

clock-img

20.03.2007, 11:26

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Naša je ista, ne pusti porezat nohtov in se upira kolikor se more. Najlažje je če nas je več pa jo edn zamoti,animira drug pa poskusi čim bolj uspešno opraviti misijo.user posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem