cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

nohtki

clock-img

26.06.2008, 17:39

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Moja pupika ima nekaj čez mesc in ma revica tako ostre nohtke in dolge in me zanima po kateri metodi oz kdaj in kako ji prvič postriči nohtke. Sem čula da je med spanjem priporočljivo saj drugače ful krili. Pa kaj morem škarjice prej razkužit v alkoholu? Prosim za nasvete, saj sva že obe poškrampani. Hvala

clock-img

26.06.2008, 17:46

clock-img

teja28

pencil-img

236

nasemu tudi rastejo kot za stavo user posted image  Nam je patronazna povedala, da se jim lahko prvic postrize po enem mesecu ... jaz sem najprej uporabljala tisto, za scipat nohtke, pa sem ga spretno urezala user posted image , tako da se zadeve vec ne lotevam. Sedaj sem zato zadolzila dedka user posted image   On mu sedaj nohtke reze s skarijcami, ki pa jih nic ne razkuzi. To po moje ni potrebno. Pa veliko srece.

clock-img

26.06.2008, 18:02

clock-img

Jelcy

pencil-img

436

Tudi mi smo imeli oz imamo isti problem. Jaz sem mojemu prvic ostrigla nohte po 1 mesecu. Skarje sem razkuzila samo pred prvo uporabo, zdaj jih ne vec, ker jih uporablja samo on. So chiccotove in sem full zadovoljna. Strizem pa mu ko spi, ce ne prevec krili z rokami, ampak je vseeno ves popraskanuser posted image .

clock-img

26.06.2008, 18:50

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz sem dobila v porodnišnici posebno mini pilico s finim brus papirjem gor in smo to uporabljali do 3 meseca.

clock-img

26.06.2008, 20:28

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Jaz vedno strižem nohtke, ko je buden. POznam primer, ko so to vedno delali v spanju, in še delkica pri štirih letih ne dovoli rezat nohtkov.
Mi imamo zaobljene škarjice, razkuževala jih nisem nikoli, prvič nam jih je postrigla patronažna pri 3 tednih in nikoli ni pri tem krilil z rokicami user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

26.06.2008, 20:41

clock-img

Anonimen

Ko je bila dojenček sem ji brez problam strigla nohtke, najlažje je po kopanju, ko se še malenkost zmahčajo. Danes pri skoraj 17. mesecih pa damo na TV risanko Fifi in cvetličnike in lepo v miru postrižemo nohtke. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem