writing-img

nonin roj.dan?

clock-img

19.01.2006, 21:29

clock-img

lin

pencil-img

2504

Pozdravljene.
Februarja praznuje naša nona(babica)80 roj.dan.Prosim za kakšno idejo kaj naj ji kupimo?
Njeni sin(moj tast)in še dve hčerki ji bodo kupili 14 dni počitnic v toplicah.
Zdaj pa prosim za kakšno idejo kaj naj ji midva z možem(moj mož je njen vnuk)kupiva?
Imam v mislih pokalček na katerega bi na ploščico neki hecnega (ker je nona ful za štose)in zabavnega ampak krtatkega napisala ,pa nevem kaj.Prosim za kakšno idejo!No pol pa še za kakšno idejo glede darila za zraven.
Lp

clock-img

19.01.2006, 21:44

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

pa ji še ti podari kaj takega, ne vem, da bo uporabno, saj pa ja veš, kaj ji je všeč, kaj rada počneuser posted image nekaj, kar veš, da si že dolgo želi, morda kakšen poseben kos oblačila, odejo..premisli, kaj nona počne..drugače je v BTC-ju v LJ ena trgovinca z darili, tam najdeš kakšno posrečeno ma tko, za zraven

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

20.01.2006, 10:36

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Pa ji specite ali kupite torto, pa tja gor kaj napišite, če bo prostor - pa še s sladico ne bo problema, če boste imeli praznovanje.

clock-img

20.01.2006, 10:56

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

To s pokalčkom je dobra ideja....zraven pa pokombinirajte nekaj kar bi mogoče pasalo zraven k dopustu v toplicah?Nekaj kar bi vzela s sabo.....

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

20.01.2006, 13:04

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Nov kopalni plašč, da ga bo lahko nosila v toplicah

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem