cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

norice

clock-img

01.10.2007, 21:30

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Hojla, punce!

Sem že iskala z iskalnikom, pa nisem našla odgovora na moje vprašanje. Zanima me, kje delajo teste, ki pokažejo, če si že prebolel norice, koliko časa je za čakat in koliko časa po tem testu ne smeš zanosit?
Nekje sem slišala, da to delajo na infekcijski kliniki v LJuser posted image  Ali je možno ta pregled opraviti tudi na Golniku ali Jesenicahuser posted image
Prosim za kakšen podatek.

Hvala
lp,kepica

clock-img

01.10.2007, 21:42

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

TUKAJ poglej, imaš polno zadetkov na to temo, morda si boš lahko kaj pomagala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

02.10.2007, 11:10

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Hvala za namig. Bom počekirala.

clock-img

02.10.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Moja prijateljica je nosila dvojčke in njena hčerkica je imela rdečke. Rekla sem ji da mora nujno oditi na pregled, ker rdečke uničijo plod. In res je bilo tako, morajo je splaviti v 4.mesecu.
Tudi moja mami je pred mano nosila dvojčke in je imela moja sestra takrat slučajno rdečke in je šla na pregled in sta imela oba otročka hude anomalije in je morala splaviti v 4. mesecu.

Rdečke ne škodijo tebi, nosečnici, ampaK otročku, ki se lahko rodi s hudimi anomalijami.

Tako da, rdečkam ki jih imajo drugi otroci se jih je potrebno NUJNO IZOGIBAT!!!

Pozdrav,
Vesna

clock-img

02.10.2007, 13:48

clock-img

N _ B

pencil-img

2844

clock-img

03.10.2007, 07:07

clock-img

kepica

pencil-img

2080

To sem iskalauser posted image  Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem