cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

norice

clock-img

23.02.2009, 08:44

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

Punce, danes sem zvedla, da imamo v vrtcu primer noric...mene je pa tok strah, da jih nebi mali dobil, ker sem jaz nosečauser posted image ...ful me je strah...baje lahko pride do resnih zapletov , če jih dobiš med nosečnostjo...noseča sm dobrih 9 t, noric še nism imelauser posted image

če katera kaj več ve o tem, naj prosim kaj napiše, da vem...da se odselimuser posted image

pozdravčk vsem

3+1=;)

clock-img

23.02.2009, 09:25

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Če so v vrtcu norice, potem je stvar že zapečatena, inkub. doba je kar 3 tedne za tvojega otroka. Skratka preprečiti ne moreš, četudi otroka začasno vzameš iz vrtca. Upaj na najboljše. Morda jih ne bo pokasiral.

clock-img

23.02.2009, 09:26

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kaj več o tem ti ne bi znala povedat...sem pa slišala da je baje ful nevarno za user posted image ki tega še niso prebolele in da se baje dobi neko cepivo,če je temu še vedno tako pa ne vem...pozanimaj se pri svojem zdravniku ali ginekologu.
Pa upam da se vam dobro reši in da ne dobite noricuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2009, 09:40

clock-img

anchika

pencil-img

806

Moj sinko jih je pravkar prebolel, vendar ni blo panike , prvič zato ker sem že v 30 t in drugič ker sem jih že prebolela. Tebi pa svetujem da takoj obiščeš ali pokličeš svojo G. Ne bi te rad aplašila vendar jih nisi prebolela in si komaj v 9 t. Baje ni fajn da jih dobiš. Hitro se pozanimaj!!!

clock-img

23.02.2009, 11:35

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Pokliči gin., ki ti bo dal inekcijo s protitelesi, ker si bila v bližini okužbe. Če pa tu ne bo ratalo, pa pokliči kar porodnišnico ali na zavod za zdravje (ZZZS).

clock-img

23.02.2009, 12:51

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Pokliči gin., ki ti bo dal inekcijo s protitelesi, ker si bila v bližini okužbe. Če pa tu ne bo ratalo, pa pokliči kar porodnišnico ali na zavod za zdravje (ZZZS).

Naredi tako, kot ti je svetovala hubi.

Tudi pri nas so bile norice (jaz takrat še nisem bila noseča), pa je ena mamica bil na istem kot ti. Je šla kar v Ljubljano na GK, pa je tam dobila inekcijo s protitelesi, šla tja še ene 2x na kontrolo in je bilo vse v redu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem