writing-img

norice pri obeh otrocih

clock-img

16.06.2006, 21:33

clock-img

napa

pencil-img

22

Mene pa zanima, tiste, ki imate dva otroka, v kakšnem razmaku sta zbolela za noricami, oziroma v kolikšnem času je drugi dobil od prvega ali sta jih dobila istočasno?

clock-img

16.06.2006, 21:46

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Pri nas so jih imeli vsi trije. Najprej jih je dobila najstarejša in potem po približno treh tednih pa še mlajša dva na isti dan.

clock-img

16.06.2006, 22:31

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

jaz ti lahko povem za mene in brata,ko sva bila mala....zbolela sva z tremi dnevi razlike,najprej jaz,potem on.S to razliko,da sem bila jaz cela pikasta,on pa veliko manj.

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

17.06.2006, 08:34

clock-img

eya

pencil-img

4615

ravno zadnjič sem brala nekaj malega o noricah-inkubacijska doba je 14 dni-torej sklepam, da bi drugi otrok dobil od prvega norice po dveh tednih, približno...

clock-img

17.06.2006, 14:52

clock-img

dix

pencil-img

897

Starejši dobil prve pikice v petek zvečer, mali pa v soboto zvečer.

clock-img

17.06.2006, 19:45

clock-img

mala

pencil-img

913

pri nas jih je tamala dobila po enem tednu pa pol,od bratca

clock-img

17.06.2006, 20:44

clock-img

violinski

pencil-img

960

Mi smo ta starejšo cepili (samoplačniško) proti noricam, in jih ni dobila, kljub temu, da so v vrtcu zboleli vsi, tako da tudi ta mali zaenkrat še ni ogrožen. Pa tudi njega bomo cepili, takoj ko bo to mogoče.

Drugače je odvisno od tega, če sta oba otroka bila v stiku z obolelim, jih bosta dobila v roku max 21 dni, če pa je bil samo eden, jih bo najprej dobil tisti, ta drugi pa največ 21 dni po tem, ko jih je dobil prvi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem