cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

normalno????

clock-img

15.10.2007, 08:06

clock-img

nagica

pencil-img

51

moj znanec meni, da je bisexualnost nekaj povsem normalnega in ima svojo ženo za neumno, ker misli drugače. ali je po tem njegovem prepričanju mogoče, da on sodi med njih? kako ravnati v tem primeru?

clock-img

15.10.2007, 08:14

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Hja, globalizacija gre vsekakor v to smer.

Ljudje v spolnosti ne vidijo več samo razploda potomstva, monogamija je pa itak nenaravna.
Če gledaš na spolnost iz užitkarskega vidika, bi moral vsak poiskati in početi tisto, kar mu paše. Zato imata preav oba. Njemu je to všeč ( in tudi zgodovinsko gledano ima čisto prav ), njej pa ne ( jo čisto razumem ).

Smisel skupnega življenja dveh ljudi in uspeh v odnosu je, da razčistita katerih pravil se bosta držala, katere so osnovne pripritete in kje so meje. Mislim pa, da za ta dva ni kaj dosti možnosti.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

15.10.2007, 08:39

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

se podpišem.

clock-img

15.10.2007, 10:50

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz tudi.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.10.2007, 21:16

clock-img

Anonimen

tudi jest

clock-img

21.10.2007, 10:11

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst tut!!!

clock-img

21.10.2007, 10:13

clock-img

Anonimen

Smisel skupnega življenja dveh ljudi in uspeh v odnosu je, da razčistita katerih pravil se bosta držala, katere so osnovne pripritete in kje so meje. Mislim pa, da za ta dva ni kaj dosti možnosti.

user posted image Tadva pač nista za skupaj.user posted image

clock-img

24.10.2007, 00:46

clock-img

trojči

pencil-img

462

Načeloma ljudi manj moti biseksualnost kot pa seks z nasprotnim spolom. Ker potem kao ne gre za varanje. In lažje uživajo, ker imajo potem manj slabo vest.

Jaz na tem področju nimam vsega razčiščenega, ne bi se mogla vnaprej dogovoriti za meje sprejemljivega, ker se ljudje spreminjamo. Zdaj sem drugi človek, kot sem bila pred desetimi in več leti. Torej nikoli ne bom imela vse razčiščeno.

Mi pa grejo jako na živce taki, ki se v spolnosti ne znajo pogovoriti s partnerjem in potem iščejo seks okrog. In ga najdejo. In ljubice/ljubčki potem rečejo, če pa ni doma dobil. Ok, to je že širša tema, nezmožnost pogledati vase, ..... ne bom spet začela o delu na sebi. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem