writing-img

noseča- nedoločen čas

clock-img

21.01.2009, 08:41

clock-img

galea

pencil-img

70

Mene pa zanima li te lahko odpustijo, ko ti poteče porodniška če si zaposlen za nedoločen čas ali to ni mogoče? gre pa za zaposlitev v javenm sektorju

clock-img

21.01.2009, 08:42

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: galea

Mene pa zanima li te lahko odpustijo, ko ti poteče porodniška če si zaposlen za nedoločen čas ali to ni mogoče? gre pa za zaposlitev v javenm sektorju

Če želijo, lahko.

clock-img

21.01.2009, 08:45

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Lahko te tudi prej, če imajo upravičen (zakonsko dovoljen) razlog. Le tega pa se (seveda) da prirediti.

clock-img

21.01.2009, 08:45

clock-img

orhideja75

pencil-img

1394

ko prideš nazaj iz porodniške, ti pripada še izkoristek dopusta. potem te morajo dati pa kot tehnološki višek in ti 6 mesecev plačevati 70% plačo. pa tvoje delovno mesto morajo potem ukiniti. to je v primeru, če si za nedoločen čas.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

clock-img

21.01.2009, 13:07

clock-img

jana banana

pencil-img

147

IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

ko prideš nazaj iz porodniške, ti pripada še izkoristek dopusta. potem te morajo dati pa kot tehnološki višek in ti 6 mesecev plačevati 70% plačo. pa tvoje delovno mesto morajo potem ukiniti. to je v primeru, če si za nedoločen čas.

Se strinjam.
Ne morejo pa te odpustiti v času porodniške.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem